Međimurje Press
Glazba

Prošli tjedan, danas: Ovo će biti još jedno vruće ljeto

Još je jednom priča tjedna, dijelom banalna, a većim dijelom, jednostavno tužna. Nekad braća, zabavne i pozitivne energije kakvom ih znamo kad se spomene Pišonja i Žuga, Sejo Sexon i Nele Karajlić javno su se pokačili oko prava na izvođenje pjesama. Bilo je tu puno optuživanja, no pred zakonom, nije baš jednostavno nekome zabraniti izvođenje pjesama, osim ako to narušava vrijednosti autora, na to se u ovo priči i ciljalo. Zaključak, kako sada stoji, je kako Nele neće izvoditi pjesme. Zadnji dio priče je ovdje.

Buč Kesidi u Zagrebu: šljokičasti raj na Šalati

Nakon što je Buč Kesidi rasprodao pet koncerata zaredom u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, doduše znatno manjeg kapaciteta, bilo je za očekivati da će mladići iz Pančeva pripremiti novi pothvat. Kao iduća hrvatska misija, iskristalizirao se koncert na Šalati. Između 4 i 5 tisuća ljudi skupilo se pogledati pančevačke senzaciju. Izvještaj. A baci pogled kako je bilo iza scene

Celine DIon otkazala Zagreb

Nakon silnih odgađanja koncerta u Zagrebu, točnije, tri odgađanja, ovaj put je koncert posve otkazan, kao uostalom i cijela svjetska turneja. Razlozi su zdravstveno stanje pop dive. Cijela priča.

ABBA ne želi nastupiti na Euroviziji u Švedskoj

Izjavili su to u nedavnom intervjuu u kojem su se osvrnuli na 50. obljetnicu od njihove pobjede na Euroviziji koja im je i pokrenula veliku karijeru. Ne samo to, već nemaju namjeru se ni pojaviti na njoj. S obzirom na glasne reakcije jednog dijela publike koja smatra kako je švedska pobjedila upravo zato namještena, ovo ih je vijest barem na kratko poljuljala. Cijela priča. 

Najave tjedna – LP, Benjamin Clementine, Morcheeba, Interpol

Prije svega, jedna od najljepših Tvrđava , barem onih s pogledom na more, objavila je ljetni program, a zadnje najavljeno ime je Benjamin Clementine, čime je već jak program upotpunjen, a čine ga Maksim Mrvica, Jose James, Emeli Sande, Sigur Ros, Bonobo te Benjamin ClementineCijeli program.

Vraća se i LP koja je upravo na spomenutoj tvrđavi imala svoj premijerni nastup u Hrvatskoj, no stiže u Split i to na Prokurative, na lokaciju gdje su nastupali i Arctic Monkeysi pred više godina. Najava. (sredili smo i promokodove)

Jedna je najava poprilično zbunila, njujorški indie rock bend Interpol dolazi u ekskluzivni klub na otoku Krku, klub Diamond koji se prošle godine otvorio i koji standardno na programu ima DJ zvijezde, no čini se da to ne smeta. Najava.

Bajaga sa svojim instrukcijama, pardon Istruktorima, nastavlja svoju mini turneju, najavio je jednu od posebnih lokacija u Istri, Cave Romane, odnosno vinkuranski kamenolom. Najava. (sredili smo i promokodove)

 fanclub za partnerske koncerte: 

LP, 11.6., Prokurative, Split
10 ulaznica za parter s 20% popusta

Ljeto u MSU: Rundek & Ekipa, M.O.R.T., Damir Avdić – od 1.lipnja

Bajaga & Instruktori, 21.7., Cave Romane, kamenolom Vinkuran
Još 26 ulaznica s 20% popusta

Paraf + GRČ + Eksodus, 23.9., Boogaloo, Zagreb
Još 12 ulaznica s 20% popusta

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub

Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Već rasprodani su: Foals na Šalati, Azymuth u PK, RockLive fest, Bryan Adams u Areni Zagreb.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja