Međimurje Press
Glazba

Tajči se prisjetila propuštene prilike: “Toto Cotugno me pozvao u show. Tutićev je komentar presudio”

Tajči je u svom kratkom boravku u Hrvatskoj, gostovala u specijalnom izdanju ‘Dalibor Petko Showa’ posvećenog ovogodišnjoj Dori. Kao veteranka Eurosonga kandidatima je poručila da samo uživaju u trenutku, bez obzira na plasman. ‘Upotrijebit ću riječi Taylor Swift s dodjele nagrade Grammy. Svaki stih koji napišete, svaka pjesma, koncert ili turneja je nagrada i to je poruka svim glazbenicima. Uživajte jer svaka je pjesma uspijeh bez obzira na sve’,  rekla je Tajči.

Otkrila je zašto nije voljela svoju roza haljinu, koju je nosila na Euroviziji u Zagrebu.

Narančasta haljina je postavila standard. Stvarana je dugo vremena, svaki šav je napravljen s ljubavlju. Ne bih željela biti nepravedna prema pink haljini, ali ona je nastala jako brzo. Imam ih obje još uvijek i da vidiš kako danas izgledaju bilo bi ti jasno’, rekla je pjevačica otkrivši i da je cipele morala vratiti nakon Eurovizije. Prisjetila se i jedne anegdote iz backstagea. Naime, pobjednik te večeri Toto Cotugno prišao joj je nakon njezinog nastupa. ‘Donio mi je ružu i rekao da bi želio da dođem nastupati u njegov show. Rekla sam da naravno, ali je tada Zrinko Tutić rekao ‘vidjet ćemo’. I tako od toga nije bilo ništa’, priznala je Tajči.

Komentirala je i što misli kakav bi joj bio život da nije pobijedila s pjesmom Hajde da ludujemo. ‘To je kao u filmu, jedna točka koja ima dva različita ishoda. Ali onda pomislim sigurno ne bi bilo ni moje djece, i onda osjetim trnce. I tu se zaustavljam i shvaćam da je sve onako kako je trebalo biti’, komentirala je Tatiana Cameron, otkrivši da joj je od eurovizijskih predstavnika, najveća simpatija bio Daniel Popović.

Dalibor Petko Show

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja