Međimurje Press
Glazba

Tjedan velikih najava / Corey Taylor, Hozier, Metallica, Avril Lavigne, Simple Minds, Lenny Kravitz, Khruangbin

Tjedan velikih najava je iza nas. Krenulo je već u ponedjeljak s Coreyem Taylorom iz Slipknota koji dolazi u Tvornicu. Nastavilo je s Hozierom kao prinovom na INmusicu. Gledali smo i preko granica, ogromna Metallica dolazi u neko mjestašce ponešto južnije od Beča dok je pop punk princeza Avril Lavinge prva najava ljetne sezone u pulskoj Areni.

Povratnici Simple Minds drugo su ime u Puli dok je još jedan povratnik Lenny Kravitz, koji još nije najavljen od samih promotora, treće ime rimskog amfiteatra. Najavljena je i teksaška psihodelična trojka Khruangbin na Šalati te fado kraljica Mariza u Lisinskom. Sve te velike najave, obilježile su protekli tjedan, a sve se čini da ih ni sljedeći tjedan neće nedostajati. Sve najave.

Roger Waters opet u centru pažnje

No, uz sve te najave, priča tjedna je teški meme. Roger Waters je prije više godina vlastitog sina izbacio iz svojeg benda da bi se sada sin priključio najvećem Pink Floyd tribute bendu uopće (koji je nastupio i kod nas). Više.

Rip Shane

Dok nas je Waters nasmijao, MacGowan nas je rastužio. Napustila nas je irska ikona Shane MacGowan. Frontman The Poguesa jedan je od najvećih irskih kantautora svih vremena, a iza njega je ogromna ostavština. Tome u čast prigodan bi prijedlog za Božićnog favorita bio – “Fairytale of New York”, koji je, uostalom, i svake godine bio Božićni favorit.  Više.

Završene su prijave za Doru, Let 3 se opet prijavio?

Završene su prijave za Doru, i od nešto više od 200 prijava, potvrđena su imena kao što su Ivan Dečak i njegova Vatra, Daniel Popović koji je i imao eurovizijski hit “Julie” te veliki Ibrica Jusić. Od mnogih imena, jedno se posve ističe, no, ono nije potvrđeno, to je ponovna prijava grupe Let 3 koja je ove godine već poharala Europu sa svojom ŠČenzacijom. Na pitanje jesu li se stvarno prijavili, odgovorili su nam samo s emojijem uzbuđenja, što ne trebalo uzeti ozbiljno, a same finaliste ćemo i saznati za tjedan dana. Više.

 fanclub za partnerske koncerte: 

Kosheen, 8.12., Boogaloo, Zagreb
Još 4 ulaznice s 20% popusta

Goran Bare & Majke, 22.12., Arena Zagreb
Još 8 ulaznica s 20% popusta

Crvena jabuka, 27.1., Boogaloo Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta

Fatoumata Diawara, Bryan Adams, Yann TIersen, La FemmeSting – RASPRODANO

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub
Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Prijatelji koji ti šalju novu muziku su bitni.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja