Međimurje Press
Glazba

Tony Cetinski najavio spektakl u zagrebačkoj Areni: Slavit ćemo 35 godina karijere i 55 života

Gostujući kod Tatjane Jurić na bravo! radiju jedan od najboljih vokala na našoj glazbenoj sceni – Tony Cetinski najavio je spektakl u zagrebačkoj Areni 31. svibnja.

To je bio jedan od rijetkih datuma kada je Arena slobodna i to baš na moj rođendan, ja sam rekao to je neki znak! Koncertom ćemo slaviti mojih 35 godina karijere i 55 života. Hoću samo da se dobro zabavimo na mome rođendanu i da bude veselo, možda u nekom momentu tužno, ali da nam svima bude lijepo.

Oduševljeni slušatelji bravo! radija prema Tonijevoj želji, odabrat će naziv koncerta: Krik, Vojnik pod zvijezdama ili Čuvam ljubav.

Iako je svaki koncert priča za sebe i možda neki novi vid dokazivanja ispočetka, Tony priznaje kako mu pripreme za Arenu ne zadaju glavobolje.

Nisam opterećen zaista ni kako će proći pjesma, ne vodim se niti top listama, imam sigurno super pjesme za tri sata dobrog koncerta, a naravno da će tu biti i novih pjesama. Nisam nikada bio u manjem stresu nego sada, baš uživam.

No kakav nas spektakl očekuje u zagrebačkoj Areni Tony ipak nije htio otkriti.

Imat ću goste, neće ih biti puno, ali će ih biti, nastojim dogovoriti i jednog velikog svjetskog izvođača.

Radi velike želje, Tony se na trenutak okušao i u voditeljskim vodama pa je slušatelje informirao o stanju na cestama, dok mu je ekipa s radija pripremala izazov.

Dobili smo informacije da uzgajaš limune i naranče. Moramo brzo ispiti limun bez reakcije – našalila se Jurićka.

Bravo Press

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja