Međimurje Press
Glazba

Zašto su nas šerali Toni Cetinski i Dnevno.hr i koji su najprodavaniji koncerti kod nas zadnjih 20 godina

Nikad mi ne bi palo na pamet da će nam članak šerati jedan dnevno.hrdirektno.hr, ili pak Tony Cetinski. Ne bavimo se tim svijetom. Do toga je došlo jer smo složili listu najprodavanijih koncerata u zadnjih dvadeset godina kod nas, s tim da u obzir ulaze samo oni koji su prodavali ulaznce preko eventima. Zašto je ta lista završila kod kolega iz takvih medija?  Ne zbog Prijovićke, ona nije u računici jer se ti koncerti još nisu dogodili. A na samom vrhu liste je Robbie Williams, i to pak definitivno ne bi bio razlog za spomenute šerove. Razlog je što su na samom vrhu – Cetinski, očito, ali i nitko drugi do – Marko Perković Thompson. Sama lista je na dnu članka.

Najave tjedna – The Smashing Pumpkins x Kosheen x Rammstein

Jedan od najutjecajnijih alternativnih rock bendova devedesetih, predvođenim karizmatičnim Billyjem Corganom, doživjet će svoj premijerni nastup u Hrvatskoj – The Smashing Pumpkins u Zagrebu. Najava.

Kosheen sa svojim hitovima s početka nultih vraćaju se u Zagreb. Nastupit će u zagrebačkom klubu Boogaloo. Najava je ovdje, a niže su fanclub promokodovi.

Industrial titani Rammstein dodali su još jedan koncert u Beogradu. Nažalost, barem zasad ne dolaze u Hrvatsku, no dva su dana u Klagenfurtu, a dva u Beogradu. Više

The Sisters of Mercy (Ben Christo): “U istoj se postavi vraćamo u Hrvatsku”

The Sisters of Mercy nakon 14 se godina vraćaju u Zagreb. Rasprodali su Boogaloo pa su prebačeni u veći prostor, u Boćarski dom. I Boćarski je već neko vrijeme rasprodan. Prije 2009., u Zagrebu su bili 2006. kad im se priključio Ben Christo. Javio se Ben. Intervju.

Recenzije albuma – King Gizzard & The Lizard Wizard “The Silver Cord” x The Rolling Stones „Hackney Diamonds“

Kad gledamo unatrag, King Gizzard & The Lizard Wizard su uvijek radili nešto neplanirano i ludo, svaki put svoje stvaralaštvo gurali prema naprijed. Bilo je jasno da će jednog dana na red doći i elektronika, iako su ju i na nekim prethodnim albumima koristiti, ali ipak nije bila glavni lajtmotiv cijelog izdanja. Do ovog trenutka… Recenzija.

The Rolling Stones „Hackney Diamonds“ možda neće biti album koji će stvoriti novi žanr, neće biti kulturno značajan i neće ga dodavati u knjižnice američkog Kongresa. Ali maknemo li tu obligatorno revolucionarnu predispoziciju, album je od početka do kraja fenomenalan. Recenzija.

fanclub za partnerske koncerte: 

Morcheeba, 4.11., Boćarski dom, Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta RASPRODANO

The Sisters of Mercy, 5.11., Boćarski dom, Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta RASPRODANO

Songkillers, 18.11., Boogaloo, Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta

Seafret, 19.11., Tvornica kulture, Zagreb
20 ulaznica za stajanje s 20% popusta

Opća opasnost, 2.12., Boogaloo, Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta

Kosheen, 8.12., Boogaloo, Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta

Bryan Adams, 13.12., Arena Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta RASPRODANO

Goran Bare & Majke, 22.12., Arena Zagreb
30 ulaznica s 20% popusta RASPRODANO
Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub

Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Prijatelji koji nam šalju novu muziku su važni.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja