Međimurje Press
EkologijaKultura i obrazovanje

Eko kreativna radionica učenika 2. razreda OŠ Tomaš Goričanec

Učenici 2.a i 2.b razreda Osnovne škole Tomaša Goričanca Mala Subotica  na satu  Likovne kulture imali su Eko kreativnu radionicu.

U razredu su ugostili članice Udruge žena „Brest“ iz Podbresta.  One su učenicima na zanimljiv i jednostavan način demonstrirale kako se izrađuju predmeti od komušine. Učenici su vježbajući finu motoriku oblikovali cvjetove i anđele od komušine uz stručno vodstvo članica udruge čime je ostvaren cilj radionice. Za ostvarenje cilja koristio se ekološki materijal kojim su nastali prigodni radovi. Radionica je ostvarena na obostrano zadovoljstvo.

Svi su dobili priliku družiti se sa starijima, doživjeli su ih kao svoje bake, a članice su bile iznenađene zainteresiranošću djece njihovim radom i kreativnošću. Kao prave bake nesebično su prenijele svoje znanje i umijeće mlađem naraštaju i učinile sat kreativnim i zanimljivim.

Učenici 2.a i 2.b razreda te učiteljice Marija Jelenić i Blaženka Palatinuš zahvaljuju se članicama Udruge žena „Brest“ na odličnoj suradnji i vesele se novim izazovima na sljedećim radionicama.

 

 

(B. Palatinuš)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja