Međimurje Press
Izložbe

Fotoklub Čakovec

U zgradi Scheier danas je otvorena izložba fotografija članova Fotokluba Čakovec s kojom i službeno počinje bogat program Dana Međimurske županije koji će se odvijati sve do 6. svibnja i koji ove godine prati proslava velikog jubileja – 30 godina djelovanja i razvoja naše Županije!

Članovi Fotokluba Čakovec predstavljaju se izborom 28 fotografija s motivima Međimurja iz opusa 14 autora i to radovima nastalim od 2000. godine do danas.

Prisutnima se prigodnim riječima obratio Silvio Benč koji je istaknuo kako ih izuzetno veseli što se Fotoklub Čakovec uključio u proslavu ovog značajnog jubileja za Međimursku županiju „Ovo je za nas članove izvanredna izložba fotografija, i stoga  nam je još draža jer se u obilježavanje 30. godišnjice naše županije uključujemo fotografijama našeg Međimurja – trenucima koje smo uhvatili i trajno sačuvali.“

Izložbu je otvorio župan Međimurske županije Matija Posavec koji je rekao kako smo na najljepši način započeli i otvorili ovogodišnje obilježavanje Dana županije „Vaše su fotografije zaista prekrasne, prikazuju bogatstvo i ljepotu našeg Međimurja, pronašli ste i ovjekovječili ono neobično u običnim trenucima i detaljima,“ kazao je župan Posavec.

Izložba fotografija može se razgledati do 30. travnja u galeriji zgrade Scheier u centru Čakovca.

(mž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja