Međimurje Press
Izložbe

Zvjezdani dani čakovečkih Demona!

U izložbenom salonu Centra za kulturu Čakovec, večeras je otvorena izložba fotografija legendarnog čakovečkog benda Demoni

Glavni inicijator izložbe bio je Dario Damjan, koji se velikom broju okupljenih zahvalio na posjetu te istaknuo da je izloženo 122 fotografija Demona, od kojih neke nikada nisu objavljene. Zahvalio se obiteljima na trudu na prikupljanju materijala, a posebno gradonačelnici Ljerki Cividini koja će  u srijedu na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Demonima uručiti Zlatnik „Grb Grada Čakovca”, nagrade koja se dodjeljuje za dugogodišnji značajan doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada Čakovca.

Uz fotografije postavljena je vitrina s vinil pločama te Lp-a iz doba njihovih najvećih uspjeha, kao i gitare na kojima su  izvodili svoje hitove. Isto tako, poseban prostor posvećen je posljednjim mohikancima benada, Radomiru Grujiću, Zoranu Grujiću-Glažu, Željku Thesu i Božidaru Damjanu-Braci.

 

Gradonačelnica Cividini prigodnim je riječima otvorila izložbu i najavila koncert Demona u Centru za kulturu pred ispunjenom dvoranom.

(r)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja