Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Ljubica Uvodić-Vranić oduševila predavanjem u Koncertnoj dvorani Lisinski

U Koncertnoj dvorani Lisinski poznata psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić održala je predavanje na temu ljubavi. Poznata psihologinja s preko 50 godina iskustva s publikom je podijelila odgovore na mnoga pitanja koja se javljaju u međuljudskim odnosima. Omiljena zbog svog jednostavnog i pristupačnog stila i pozitivne energije kojom zrači, Ljubica Uvodić-Vranić priuštila je inspirativno i edukativno iskustvo svima koji su došli na predavanje „Ljubica o ljubavi“.

Frano Ridjan, omiljeno lice s TV ekrana potaknuo je publiku svojim jedinstvenim stilom i dodao ovom događaju svoj pečat šarmom i humorom kroz dinamično moderiranje predavanja i intrigiranje publike koja je pozorno slušala i upijala savjete Ljubice Uvodić-Vranić. Psihologinja koja ima bogato iskustvo u radu s ljudima sve prisutne je provela kroz labirint emocija što je ostavilo poseban dojam na mnoge okupljene te je odgovarala na zanimljiva pitanja iz publike na kraju predavanja.

„Nikada se ne umorim odgovarajući na brojna pitanja koja muče moje sugovornike kad je ljubav u pitanju. Kako se dobro posvađati, kako sačuvati brak kada dođu djeca, kako preboljeti raskid kada još uvijek volimo, je li ljubomora normalna stvar i mnoga druga pitanja su nešto s čime se svi susretnemo nekada u životu. A ljubav je odgovor na sve, tako da kad radite s ljubavlju i idete u nešto s ljubavlju onda ne možete pogriješiti. Volite sebe prije svega, imajte ljubav prema sebi. To je ključan korak u odnosima – taj kvalitetan odnos s nama samima.“ – izjavila je Ljubica Uvodić-Vranić.

Krešimir Dolenčić, čije su predstave ostavile neizbrisiv trag na kazališnim daskama diljem svijeta, redateljski je upotpunio predavanje o ljubavi. Inspirativnu i ugodnu atmosferu u Lisinskom upotpunili su svojim glazbenim nastupom Nataša Gjuran, Gabriela Hrženjak, Ivica Ivanović i Tomislav Brebrić i osigurali publici lijepu glazbenu podlogu. Organizator predavanja je Real grupa koja stoji iza produkcije, promocije i vizualnog identiteta kampanje uz prekrasne ilustracije poznate umjetnice Tisje Kljaković Braić.

Svi u dvorani su ostali inspirirani i motivirani da promisle o ljubavi na dublji način uz jednostavne i korisne savjete Ljubice Uvodić-Vranić kako potaknuti osobni razvoj i unaprijediti odnose s bliskima osobama.

Dijana Karabašić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja