Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Tribina Čakovec četvrtkom / 22. veljače 2024. / 20.00 sati

Slatka Simona nastala je u produkciji Interfilma, a film su financijski poduprli Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) i Hrvatska radiotelevizija (HRT).

Redatelj Igor Mirković vraća se na velika platna s dugometražnim igranim filmom Slatka Simona, kojem je i scenarist. Nastao u produkciji Ivana Maloče (Interfilm), triler smješten u zavaravajući svijet cyber- u domaća kina dolazi u veljači.

U trileru Slatka Simona, glavni junaci su Zeleni i Jana, koji rade kao animatori na seks chatu i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone. Tajanstveni klijent upleo se u mrežu Simone: opsesivno joj šalje poruke i na kraju poželi stvarnu vezu s njom.

Operateri seks chat linija shvaćaju da bi njihove poruke mogle uništiti život nepoznatog klijenta koji se zaljubio u izmišljenu ženu…..

FiLm, koji razotkriva što se skriva iza obje strane seks chatova, sniman je u zimu 2022. na lokacijama u Zagrebu, Samoboru i Mrkoplju, dok je zadnja klapa snimljena u gradu Wolfsbergu u Austriji.

To je film o ljudima koji se zaljubljuju tipkajući i vole se u virtualnim svemirima, a da se nikada nisu vidjeli. Sasvim sigurno nikada niste vidjeli sličan film na našem jeziku, a mislim da ni oni koji znaju što sam dosad radio nikada ne bi očekivali ovakav film“, kazao je redatelj Igor Mirković.

  • GOSTI:

Redatelj: Igor Mirković

Glumci: Toma Medvešek, Jerko Marčić

Moderatorica: Željka Hatvalić Strahija

(Vesna Makovec) 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja