Međimurje Press
Udruge

Biciklom do Knina povodom 28.obljetnice VRO OLUJA!

Ivica Nerer već treći put kreće biciklom iz Varaždina u Knin. Put je dug 390 kilometara, a putovanje je u povodu obilježavanja Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 28. obljetnice VRO „Oluja“

Danas 31. srpnja 2023.godine kod Križa zahvalnosti, kod Crkve sv. Nikole u Varaždinu uz prigodnu molitvu i blagoslov bio je ispraćaj Ivice Nerera koji 2.kolovoza u noći kreće na put biciklom iz Varaždina u Knin. Put je dug 390 kilometara. Povod ovog puta jest obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 28. obljetnice VRO „Oluja“.

Ivica Nerer, bivši je pripadnik 7. gardijske brigade „Puma“, član Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i još uvijek djelatna vojna osoba, pripadnik GOMBR-e, 2. oklopno mehanizirane bojne „PUME“.

Robert Puja, predsjednik udruge veterana 7.gardijske brigade “PUMA”, rekao je da je ovo već treće putovanje biciklom Ivice Nerera za Knin. Rekao je da je već dva puta biciklirao za Vukovar povodom 18. studenog, te najavio da će i ove godine povodom  obilježavanja dana pada Vukovara biciklirati za Vukovar. Ovim putem, Ivici Nereru želimo sretnu i sigurnu vožnju od Varaždina do Knina na koju kreće u noći 02. kolovoza 2023. godine, a u Knin stiže 04. kolovoza 2023. godine oko 19:00 sati kada će biti organiziran prigodan doček. Nakon toga u Kninu biti će predstavljanje murala 7.GB PUMA. Molitvu kod središnjeg Križa i blagoslov puta  Ivice Nerera predvodio je velečasni Ivica Cujzek.

Tekst i foto:Pavo Jazvić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja