Dani otvorenih vrata udruga

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije otvorilo je svoja vrata članovima, obiteljima članova DOSTI Čakovec, javnosti, medijima i svima zainteresiranima koji su se željeli upoznati s našim radom.

Dani otvorenih vrata održali su se na lokaciji Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, Ante Starčevića 1, Čakovec u vremenu od 10:30 do 13:00 sati. Posjetilo nas je 60 – tak naših članova, partnerskih organizacija i ostalih osoba koji su se željele upoznati s našim radom.

Naši posjetitelji imali su se prilike upoznati s članovima, zaposlenicima, radom udruge, uslugama koje pružamo te projektima i programima koje provodimo. Tako smo naše goste na početku druženja upoznali s aktivnostima i ciljevima našeg najznačajnijeg programa „Ponudimo još više“ koji upravo završava, nakon 6 godina provedbe. Završetak programa obilježili smo zajedničkim druženjem korisnika programa u prostorima udruge.

Vrijedni članovi, korisnici poludnevnog boravka izložili su svoje radove koje su izrađivali u sklopu kreativnih radionica. Izložili smo i predmete koje izrađuju osobe s invaliditetom zaposlene u društvenom poduzeću „Naš izvor“.

Organizirano je i druženje u prostorima udruge, kako bi posjetitelji, kroz razgovor stekli uvid u djelovanje i poslovanje Društva, a sve sa svrhom stvaranja prostora za sklapanje novih prijateljstava i razbijanja predrasuda o osobama s invaliditetom.

Društvo organizacijom ovakvih manifestacija nastoji pomoći svojim članovima u ostvarivanju svojih prava kao osoba s invaliditetom, te senzibilizirati javnost za potrebe osoba s invaliditetom.

Zahvaljujemo svima na dolasku na obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga 2017.

(Katarina Drk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*