Međimurje Press
Udruge

Otvoren je portal „BRANITELJI ZAJEDNO“ (www.branitelji.net)

U prigodi obilježavanja Dana međimurskih branitelja 17.09.2023. godine Zajednica braniteljskih udruga Međimurske županije svečano je otvorila prvi braniteljski internetski portal u Međimurskoj županiji „BRANITELJI ZAJEDNO“ s ciljem pravovremenog, istinitog i cjelovitog informiranja zainteresirane javnosti, prvenstveno hrvatskih branitelja i članova njihovim obitelji s tematikom od interesa za braniteljsku populaciju, a u svrhu očuvanja digniteta Domovinskog rata.

Portal je jedan od elemenata cilja i svrhe osnivanja ZBUMŽ i u potpunosti nezavisan, a sadržaj je kreiran po kategorijama: vijesti, informacije, događaji iz Domovinskog rata, događaji iz hrvatske prošlosti i zajedno.

Novi sadržaji će se kreirati na prijedlog branitelja po potrebi i odluci Uredništva portala.

Sadržaje (tekst, video, foto, audio) preko Portala mogu objavljivati bez naknade sve udruge branitelja i hrvatski branitelji s područja Međimurske županije u skladu s pozitivnim hrvatskim zakonima i propisima, a takvi sadržaji će se objavljivati u rubrici „zajedno“.

Portal je dobio potporu Ministarstva hrvatskih branitelja: „…… dodat ćemo Vas na našu mail listu za najave događaja/pozive za medije kako biste mogli ažurno pratiti događanja. Želimo Vam sreću s uspostavom i razvojem portala.“

Postavljanje Portala je u cijelosti omogućila Općina Sveti Martin na Muri zakupom domene i hostinga, a postavljanje i sve web master poslove vrši bez naknade Željko Tomašić – tajnik ZBUMŽ.

Impresum:

Izdavač:
ZAJEDNICA BRANITELJSKIH UDRUGA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
Strossmayerova ulica 9, 40000 Čakovec
Za izdavača:
Josip Kolarić
Koncept:
brigadir Dragutin Remenar, mag.ing.aedif

umirovljeni pukovnik Željko Tomašić, mag.ing.aedif
Redakcija:

Glavni urednik:
Željko Tomašić
mob: 099 / 622 30 99
urednik@branitelji.net

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja