Međimurje Press
Udruge

Zlatko Dalić “Osoba godine 2022.”

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.u suradnji sa drugim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata danas 2.veljače  u Županijskoj palači u Varaždinu dodijelila je priznanje “Osoba godine 2022.” 
Priznanje je dodijeljeno gospodinu Zlatku Daliću, izborniku hrvatske nogometne reprezentacije.
Izbornik se zahvalio braniteljima i udruzi na dodjeli ovog za njega dragog priznanja te je na taj način pohvaljen i priznat njegov rad izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Naglasio je da se uvijek lijepo osjeća sa hrvatskim braniteljima a već nam je svima poznato da je i sam Izbornik bio hrvatski branitelj iz Domovinskog rata.
Na samoj dodjeli priznanja bili su prisutni : izaslanik Vlade RH i ministra Tome Medveda Dinko Tandara, sisački Biskup Vlado Košić, generali HV Ivan Tolj i Ljubo Ćesić Rojs, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i mnogi gosti i predstavnici braniteljskih udruga.
Podsjetimo se da je Zlatko Dalić sa hrvatskom nogometnom reprezentacijom na prošlom svjetskom prvenstvu osvojio brončanu medalju, a na svjetskom prvenstvu 2018.godine u Rusiji osvojio srebrnu medalju te je sigurno zaslužio ovo priznanje hrvatskih branitelja.
Ovu svečanost svojom glazbenom izvedbom uveličao je Mirko Švenda-Žiga.
Tekst i  foto: Pavo Jazvić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja