Međimurje Press
Političke stranke

NS Reformisti: O energetskoj obnovi obiteljskih kuća

U petak, 05. lipnja 2020. s početkom u 9:00 sati u Domu sindikata u Čakovcu održat će se konferenciju za novinare o energetskoj obnovi obiteljskih kuća u organizaciji NS Reformisti.

Na konferenciji će prisustvovati Sandra Herman, predsjednica Središnjeg odbora Narodne stranke Reformisti i zamjenica župana Međimurske županije, Tomislav Paljak, povjerenik regionalnog saveza Narodne stranke Reformisti sjeverozapadne Hrvatske i zamjenik župana Varaždinske županije, Ivica Baksa, predsjednik Narodne stranke Reformisti Međimurske županije i Borko Mikić, direktor AZRA d.o.o, gdje će najaviti održavanje stručnih skupova na kojima će se građanima dati sve potrebne informacije o prijavi na javni poziv Fonda za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša te o mogućnostima izrade energetskih certifikata obiteljskih kuća pod povoljnijim uvjetima.

Najavljeno je da će Fond sa čak 60 posto sufinancirati energetsku obnovu obiteljskih kuća za građane, od zamjene vanjske stolarije preko zamjene krovišta i postavljanja fasade. Na stručnim skupovima svi zainteresirani će dobiti sve potrebne informacije o tome koju dokumentaciju moraju pripremiti da bi od Fonda mogli zatražiti 60 posto povrata svoje investicije.

NS REFORMISTI

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja