Međimurje Press
Političke stranke

SJEĆATE SE MISLAVA KOLAKUŠIĆA? OSNOVAO JE NOVU STRANKU “PRAVO I PRAVDA”

Utemeljitelji nove hrvatske stranke Pravo i pravda (PiP) su  Mislav Kolakušić, Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Lovrinović.

Sjećate se, Kolakušić je svojedobno smatrao da bi on morao istovremeno obavljati dužnost predsjednika Vlade, ministra pravosuđa i ministra unutrašnjih poslova te da  bi mogao garantirati uspjeh u upravljanju Hrvatskom.

Naziv stranke Pravo i pravda (PiP), vjerojatno je inspiriran poljskom konzervativnom strankom Pravo i pravda (PiS) koja je nedavno izgubila parlamentarne izbore u toj zemlji.

Otkako se kao europarlamentarac domogao Bruxellesa, nekadašnji sudac zagrebačkog Trgovačkog suda Mislav Kolakušić u medijskom se prostoru pojavljuje rijetko i iznimno dozirano, a oni koji ga vrlo dobro poznaju svjedoče kako je njegovo glavno sredstvo za komuniciranje sa simpatizerima zapravo Facebook, odnosno društvene mreže preko kojih i jest vrlo osmišljeno i strateški izgradio svoju političku karijeru.

S predstavnicima medija Kolakušić rijetko komunicira, intervjue ne daje ako nisu televizijski, a i tada je prilično oprezan. Premda ne nastupa u medijima, Kolakušić, prema tvrdnjama upućenih, od politike nije odustao pa se njegov angažman može očekivati i na idućim parlamentarnim izborima no sve to obavijeno je velom tajne.

Ono što je sigurno, je da je Kolakušić na svojem FB napisao: “Nisam odustao od promjena u Hrvatskoj, niti ću odustati.”

(mp)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja