Međimurje Press
Politika i društvo

SANELA DROPULIĆ: “Hvala što ste prepoznali značaj futurologije – radujem se našem druženju i u 2024.”

Kada me je 2013. godine, prvi puta kao karijerni izbor okupirala futurologija za što sam se i obrazovala, malo je ljudi znalo i definirati što ona jeste, a posebice što znači za ljudski poslovni i osobni život.

Sretna sam što je moj futurološki rad uz Vas i s Vama dobio iznimno kvalitetne karijerne konture u području ne samo Hrvatske, nego i ovog dijela EU-a. Mnogi su prateći moje analize i prognoze uspjeli u prvom redu dobro se pripremiti za nadolazeća razdoblja izazova, sačuvati svoju  imovinu, te provesti svoje planove bez neželjenih posljedica.

Nastavljamo i dalje u izazovnoj 2024. godini, koja nosi imperativ zajedništva – međusobnog povezivanja i uzajamnosti – kako bi sve što nas očekuje bilo lakše svladivo i premostivo.

U prvom redu organizacijom i provedbom futurološke konferencije “Žene i budućnost” 07. 03. 2024. u Zagrebu o kojoj više možete vidjeti na ovoj internetskoj stranici https://zeneibuducnost.org/

U godini pred nama želim Vam svako dobro i puno zdravlja u prvom redu, a zatim i ispunjenje svih osobnih i poslovnih planova, uz veliku zahvalu za sve što smo zajedno radili u 2023. Za sve futurološke analize i prognoze u društvenom i gospodarskom segmentu Vam stojim na raspolaganju i radujem se suradnji i u 2024. godini.

Sanela Dropulić
futurologinja poduzetništva i socioloških odnosa

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja