Međimurje Press
IT

Appgalley proglašena ‘Najboljom alternativnom trgovinom aplikacija godine’ na Mobile Games Awards 2023.

AppGallery trgovina aplikacija osvojila je nagradu za ‘Najbolju alternativnu trgovinu aplikacija godine’ na Mobile Games Awards (MGA) 2023.  gala događaju održanom na BAFTA-i u Londonu. Prestižno priznanje koje slavi najbolje u mobilnoj industriji, ova nagrada je priznanje AppGallery razvoju i predanosti korisnicima te programerima. Uz to što je osiguran način kako korisnici mogu jednostavno i sigurno preuzeti aplikacije i igre koje su im potrebne, dodatno je postavljen i pametni ekosustav u kojem programeri mogu potaknuti inovativna iskustva s aplikacijama.

AppGallery ima za cilj nastaviti korisnicima pružati široku dostupnost aplikacija, a ne ograničavati dostupnost na temelju ekosustava. Ostajući otvorenom i transparentnom, platforma će nastaviti štititi interese korisnika i graditi snažna i suradnička partnerstva s programerima kako bi osigurala uspješan razvoj ekosustava.

Uz najavu skore europske premijere brojnih uređaja, poput pametnog telefona P60 Pro ili već predstavljenog sata Huawei Watch Ultimate na kojima je predinstaliran AppGallery, možemo očekivati i daljnji razvoj i napredak u sigurnosti i pristupačnosti za korisnika kao i oglašivače.

Fred Krajačić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja