Međimurje Press
IT

Huawei dovodi oazu visoke tehnologije na MWC 2023. Barcelona

Huawei Consumer BG predstavio je svoje najnovije inovativne tehnologije, vodeće proizvode te poboljšanja ekosustava na Mobile World Congress 2023. (MWC 2023.), koji se održava u Barceloni od 27. veljače do 2. ožujka 2023. S temom “VODIČ kroz inteligentni svijet”. Izložbeni prostor Huawei kompanije dizajniran je kao globalna high-end trgovina unutar koje nalazimo “oazu visoke tehnologije” koja osigurava adekvatnu prezentaciju impresivnog posjetiteljskog iskustva integracijom pametne tehnologije i trendovskih životnih scenarija.

Raznovrsni asortiman inovativnih proizvoda prikazanih na MWC uključuje Huawei Mate 50 Pro, Huawei Watch Buds i Huawei Watch GT Cyber. Huawei je također održao razne aktivnosti vezane za razmjene brendova i tehnologije, detaljne razgovore s globalnim industrijskim i ekološkim partnerima te demonstracije svojih najnovijih inovacija i budućih strategija.

“Huawei Consumer BG snažno se prezentirao na MWC 2023. i vjerujemo u pružanje visokovrijednih inovativnih iskustava i usluga za globalne potrošače putem naših vrhunskih brandova, inovativnih tehnologija i visokokvalitetnih proizvoda”, rekao je Kevin Ho, glavni operativni direktor Huaweija. “Krećući naprijed, Huawei će sve više dijeliti rezultate istraživanja i razvoja te pružati više inovativnih proizvoda i usluga u kojima će korisnici širom svijeta uživati.”

Inovacije pametnih telefona – HUAWEI Mate 50 Pro i drugi modeli koji su podigli ljestvicu

U 2022. Huawei je zadržao vodeću poziciju u inovacijama pametnih telefona, počevši od revolucionarnog Huawei Mate Xs 2, tržišno iznimno dobro prihvaćenog Huawei Mate 50 Pro i elegantne serije Huawei nova 10. Na MWC 2023, ovi su vodeći proizvodi izloženi kako bi demonstrirali Huaweijeve mogućnosti fotografiranja i snimanja, impresivne inovacije hardvera kroz tehnologije presavijanja ekrana i razumijevanje potreba mlađih korisnika i content creatora.

Huawei Mate 50 Pro prednjači s nekoliko otkrića, ali važno je spomenuti fizički otvor blende podesiv na 10 razina koji  pruža vrhunsko iskustvo tehnoloških inovacija u fotografiji. Ultra lagan, ultra ravan i super izdržljiv Huawei Mate Xs 2 podiže nišu mobilnih telefona sa sklopivim ekranom na posve novu razinu. Serija Huawei nova 10 nastavlja predvoditi inovaciju tehnologije fotografiranja selfie kamerom pametnog telefona, pružajući značajke kao što su portretna kamera izbliza, prednji video s dvostrukim prikazom i prednja kamera s fokusom. Ali, Huawei i dalje nastavlja promicati razvoj napredne tehnologije fotografiranja putem mobilne kamere.

U nedjelju, 26. veljače, tijekom Huawei XMAGE salona u Barceloni predstavljen je “HUAWEI XMAGE Trend Report 2023.” i pozvani su razni stručnjaci kako bi razgovarali o rezultatima navedenog istraživanja i analizirali evoluirajući odnos između tehnologije i kreatora.

Huawei predstavio razne pametne satove koji istražuju nove smjerove razvoja nosive tehnologije

Prošle godine Huawei pametni nosivi uređaji nastavili su donositi poboljšano iskustvo proizvoda potrošačima diljem svijeta kroz inovacije u dizajnu, proizvodnom procesu te softverskim i hardverskim funkcijama.

Na ovogodišnjem MWC-u Huawei je lansirao dva inovativna proizvoda, demonstrirajući najsuvremenije inovacije u nosivoj tehnologiji. Huawei Watch Buds pametni sat kombinira značajke TWS slušalica i pametnog sata, nudeći korisnicima poboljšanu udobnost integracijom ova dva uređaja u jednu jedinicu. Huawei Watch GT Cyber ​​​​nudi Quick-to-Change kućište pametnog sata, dizajniranog da zadovolji različite potrebe mladih korisnika i njihovu želju za samoizražavanjem.

Uz svoje vrlo inovativne hardverske proizvode, Huawei je napravio proboj i u softverskim mogućnostima. Kroz vlastito razvijene inovacije kao što su Huawei TruSeen™, Huawei TruSport™, Huawei TruSleep™, nosivi uređaji ove tvrtke pružaju profesionalno praćenje zdravlja i tjelovježbe za korisnike diljem svijeta.

Sa snažnim fokusom na daljnji napredak, Huawei nosivi uređaji nastavit će integrirati mogućnosti i prednosti softverskih i hardverskih usluga kako bi potrošačima diljem svijeta pružili vrhunsko sportsko i zdravstveno iskustvo.

Napredna platforma koja iskorištava sve mogućnosti HMS ekosustava

Prezentacija ekosustava Huawei Mobile Services (HMS) demonstrirala je globalnim razvojnim programerima njegove sveobuhvatne mogućnosti. Od razvoja aplikacija, distribucije, rasta operacija do unovčavanja i zarade za korisnike, HMS ekosustav ubrzava svoje osnaživanje razvojnih developera aplikacija s izlaganjem mogućnosti punog scenarija i implementacijom globalne platforme, pružajući usluge zaokruženog razvojnog ciklusa.

AppGallery je opsluživao više od 170 zemalja i regija diljem svijeta te je ostvario impresivnih 580 milijuna mjesečnih aktivnih korisnika. AppGallery pomaže partnerima u postizanju učinkovite distribucije pružajući razne visokokvalitetne promotivne resurse, a potrošačima razne aplikacije za zadovoljavanje globalnih potreba digitalnog života.

Petal Ads ima vlastiti medijski promet, dosegnuvši publiku od 100 milijuna korisnika putem 11 različitih kanala. Ostvaruje pristup do 53.000+ medijskih kanala diljem svijeta, pokrivajući više od 190 industrija i opslužujući više od 730 milijuna korisnika Huawei uređaja i aplikacija diljem svijeta.

Predanost tehnološkom istraživanju i razvoju te predviđanje stalnog napretka u 2023.

Huawei predvodi broj globalnih patentnih prijava, a postigao je impresivne rezultate u strategiji intelektualnog vlasništva. Prema podacima koje je objavio IFI CLAIMS Patent Services, pružatelj globalne baze podataka o patentima, Huawei je zabilježio stabilne prijave patenata u posljednje dvije godine, popevši se s devetog mjesta u 2020. na četvrto mjesto u 2022. Postigavši ​​2836 patenata, što je povećanje od 2%, Huawei je postao jedan od najvećih nositelja patenata na svijetu. U proteklom desetljeću uloženo je više od 845 milijardi RMB u troškove istraživanja i razvoja. Huawei posjeduje više od 45.000 važećih ovlaštenih obitelji patenata (preko 110.000 komada) diljem svijeta i više od 90% patentnih izuma što je u potpunosti priznato od strane industrije.

IVANA PLUŠČEC

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja