Međimurje Press
IT

Javno predavanje i panel rasprava o umjetnoj inteligenciji

Poziv na događaj koji će otvoriti nove perspektive u svijetu tehnologije:
Javno predavanje i panel raspravu pod nazivom
“UMJETNA INTELIGENCIJA I ŠTO NAM DONOSI U BUDUĆNOSTI!”.

Ovaj događaj organiziran je u suradnji udruga Mladi informatički stručnjaci (MIS) i Međimurskim informatičkim klubom (MIK),  Fakulteta organizacije i informatike Varaždin (FOI) te uz podršku Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Cilj nam je pružiti dublji uvid u trenutni razvoj umjetne inteligencije i njen značaj za budućnost.

Što možete očekivati na ovom događaju?

  • Uvodno predavanje o Umjetnoj inteligenciji pružiti će vam sveobuhvatan pregled o tome što AI predstavlja, kako funkcionira te koje su njegove glavne primjene u svijetu danas.
  • Panel raspravu nakon predavanja kroz koju će se razmotriti prilike i prijetnje, primjena u praksi, etička pitanja te kako AI oblikuje našu svakodnevicu.

Ovo je prilika za sve koji su znatiželjni i žele bolje razumjeti kako će se umjetna inteligencija razvijati i mijenjati naše živote. Bilo da ste učenik, student, profesionalac, poduzetnik ili jednostavno ljubitelj tehnologije, dobrodošli ste!

Ne propustite ovu priliku da saznate više o jednoj od najuzbudljivijih tehnoloških revolucija današnjice. Umjetna inteligencija je s nama, a budućnost je u našim rukama.

Vidimo se 4. studenog u Muzeju Međimurja Čakovec!

Irena Štefok, mag.oec.

Udruge MIK i MIS

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja