Međimurje Press
IT

MWC 2023 Global Mobile Awards u Barceloni: Nominacije za Huawei Watch GT 3 Pro i Watch D

Nadolazeći Mobile World Congress 2023 (MCW 2023) održat će se i ove godine u Barceloni, od 27. veljače do 2. ožujka 2023., a Global Mobile Awards (GLOMO Awards), najprestižnije priznanje u mobilnoj industriji, bit će dodijeljeno tijekom ovog događaja.

Proteklih tjedana, Global System for Mobile Communications Association (GSMA) objavila je uži izbor kandidata za MWC 2023 GLOMO nagrade u kojem su Huawei Watch GT 3 Pro i Huawei Watch D ušli u uži izbor za nagrade “Najbolji povezani potrošački uređaj” i “Najbolja mobilna inovacija za povezano zdravlje i dobrobit”.

GLOMO – Najprestižnije priznanje u mobilnoj industriji

MWC je utjecajan godišnji događaj koji je poznat u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. Tijekom konferencije operateri i proizvođači opreme imaju priliku na globalnoj pozornici predstaviti najnovije inovacije i tehnologije. GLOMO prepoznaje vrhunske inovacije i inicijative u području mobilnih komunikacija koje su stvarno utjecale na društvo, dajući im najveće priznanje u industriji mobilne tehnologije.

GLOMO slijedi strogi proces odabira u kojem sve finaliste i nagrade mora odabrati žiri sastavljen od globalnih autoritativnih analitičara, medija i stručnjaka, koji zatim prolaze kroz transparentan proces ocjenjivanja kako bi se odredili pobjednici. Kako bi bili odabrani, proizvod, rješenje ili usluge proizvođača ili operatera komunikacijske opreme moraju biti priznati od strane svjetskih stručnjaka unutar matičnog područja kako bi odražavali pravu konkurentnost. 

Uži izbor za nagradu za najbolji povezani potrošački uređaj: HUAWEI Watch GT 3 Pro

Kategorija “Uređaji” jedna je od najvažnijih unutar GLOMO nagrada, namijenjenih za slavljenje postignuća u razvoju hardvera. Predstavlja i nagrađuje vrhunske tehnološke inovacije usmjerene na potrošače, vrhunski dizajn i izvrsne performanse. Unutar kategorije „Uređaji“, nagrada “Najbolji spojivi potrošački uređaj” fokusira se na svakodnevnu potrošačku elektroniku koja generira nove pametne aplikacije, učinkovitost i funkcije kućnim i mobilnim korisnicima uređaja. Huawei Watch GT 3 Pro ušao je u uži izbor zbog svojih korisnih značajki i i utjecaja na korisnike kroz praktična iskustva.

Kao Huawei flagship pametni sat, Watch GT 3 Pro koristi vrhunske materijale poput safirnog stakla, legure titana, nano-kristalne keramike i genijalne izrade kako bi stvorio dva jedinstvena vizualna stila: sivi model napravljen od titanijuma i keramički bijeli. Ova dva modelu spajaju inovativnu i vrhunsku tehnologiju koja pruža korisnicima opsežne podatke o upravljanju zdravljem koji uključuju broj otkucaja srca, razinu kisika u krvi, kvalitetu sna, razinu stresa, EKG i još mnogo toga. Nadalje, s više od 100 profesionalnih načina vježbanja, od penjanja do skijanja, potiče korisnike na zdrav način života. Osim niza jedinstvenih značajki, sat dolazi s HarmonyOS operativnim sustavom koji dodaje praktičnost upravljanju s bogatim ekosustavom aplikacija. U svakoj situaciji, korisnici mogu odgovoriti na pozive, dobiti pristup vitalnim informacijama pa čak i pratiti svoje zdravlje izravno sa zapešća.

Uži izbor za nagradu u kategoriji “Najbolja mobilna inovacija za povezano zdravlje i dobrobit”: HUAWEI Watch D

S razvojem tehnologije, granice između fizičkih i digitalnih aspekata proizvoda su zamagljene. GLOMO-ova kategorija Connected Everything prepoznaje brendove koji su predvodnici digitalnih transformacija u stvaranju usluga. U toj kategoriji, nagrada ističe mobilne tehnologije koje mogu pomoći korisnicima u pristupu pristupačnoj i visokokvalitetnoj zdravstvenoj skrbi kroz široke inovacije i napredak u rastu mobilne povezanosti. Ulaskom u uži izbor za nagradu “Najbolja mobilna inovacija za povezano zdravlje i dobrobit” dokazuje afirmaciju Huawei Watch D pametnog sata od strane Organizacijskog odbora GLOMO-a radi usluge, rješenja i aplikacije za upravljanje kroničnim bolestima.

Huawei Watch D prvi je Huawei sat za mjerenje krvnog tlaka s CE certifikatom. Tijelo sata teži samo 40,9 g i samo je 1/25 veličine tradicionalnog tlakomjera, što nadmašuje scenarij jednokratne uporabe tradicionalnog tlakomjera. Putem inovativne mikro pumpe i Huawei tehnologije algoritma krvnog tlaka, funkcija mjerenja krvnog tlaka minijaturizirana je u pametni sat, što omogućuje mjerenje krvnog tlaka bilo gdje i kontinuirano praćenje trendova krvnog tlaka. Ovo nije samo vrijedan uređaj za one s potrebama ili navikama praćenja krvnog tlaka, već također signalizira prekretnicu u istraživanju pametnih nosivih uređaja u zdravstvu. Dodatno, Huawei Watch D također podržava funkcije kao što su EKG analiza, dnevna provjera zdravlja i 70+ načina vježbanja – što ga čini pravim profesionalnim zdravstvenim pomoćnikom.

MWC u Barceloni je udaljen manje od 2 tjedna, a Huawei će predstaviti niz sportskih i zdravstvenih uređaja kako bi svijetu pokazao tehnološke inovacije u obliku proizvoda, materijalu i funkcijama praćenja. Također, posjetitelji će moći vidjeti i nedavno lansirane proizvode poput Huawei FreeBuds 5i. Tko će biti dobitnici GLOMO nagrada? Ostanite s nama!

Ivana Pluščec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja