Međimurje Press
IT

Ovih blagdana naučite sve o Huawei pametnim uređajima i osvojite vrijedne nagrade

Huawei će ovog prosinca održati niz interaktivnih radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona napraviti savršenu blagdansku fotografiju. Promocije će se održati unutar Sancta Domenica i Elipso trgovina smještenih unutar najpoznatijih zagrebačkih šoping-centara, a točnu lokaciju, datum i vrijeme održavanja pojedine radionice možete pročitati u nastavku:

  • Elipso CCOE – 15.12., petak, od 18-20h
  • Sancta Domenica CCOE – 16.12., subota, od 10-12h
  • Elipso Arena Centar – 22.12., petak, od 10-12h
  • Sancta Domenica Arena Park – 23.12., subota, od 18-20h

Kako bi demonstrirali sve mogućnosti Huawei uređaja, ove interaktivne promocije održat će se pod vodstvom Huaweijevog stručnjaka za fotografiju koji će prezentirati inovacije HUAWEI P60 Pro mobilne kamere, a svi okupljeni imat će priliku okušati se u portretnoj fotografiji i to kroz niz zabavnih igara i zadataka. Uz to, Huawei će svima pokazati i dodatne trikove pri korištenju telefona te će odgovoriti na pitanja vezana za instaliranje aplikacija.

Osim pametnih telefona, Huawei veliki naglasak stavlja i na razvoj tehnologije pametnih satova, što pokazuje i nedavno objavljeno zdravstveno istraživanje, Huawei Health Survey, stoga će u sklopu radionice biti održana i prezentacija najzanimljivijih funkcija najnovijih HUAWEI WATCH GT 4 pametnih satova.

Predstavnici Huaweija će sa zadovoljstvom odgovoriti na sve upite znatiželjnih posjetitelja, koji će imati priliku dobiti prigodan Huawei poklon.

Također, svi koji se odluče na kupnju HUAWEI Watch GT 4 uređaja, na poklon će dobiti HUAWEI FreeBuds SE 2 slušalice.

Ivana Pluščec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja