Međimurje Press
IT

Planirajte godišnji odmor uz najbolje aplikacije Huawei AppGallery

Planirajte svoje praznike s AppGallery aplikacijama za putovanja

Kada su dani osjetno duži, a noći znatno toplije, počinjemo razmišljati o ljetovanju, pogotovo kada je već sredina lipnja. Ako volite sve obaviti unaprijed, možda ste već organizirali svoj odmor. Ako niste – krajnje je vrijeme da počnete planirati svoje putovanje. To bi se moglo činiti kompliciranim, pogotovo kada tražite najpovoljnije opcije. Srećom, postoji mnogo priznatih i pouzdanih aplikacija koje bi mogle biti korisne u ovom izazovu pružajući vam najbolje ponude na temelju vaših datuma putovanja. Huawei se udružio s raznim vodećim platformama i aplikacijama kako bi vam pomogao u boljem planiranju i rezerviranju vašeg sljedećeg odmora.

Zaronimo u neke od naslova iz AppGallery trgovine da vidimo kako vam mogu pomoći u planiranju nadolazećeg odmora.

Skyscanner

Kao jedna od vodećih svjetskih naslova vezanih za putovanja, Skyscanner se udružio s Huawei Mobile Services kako bi integrirao svoj vodeći API za pretraživanje letova u izvorne aplikacije partnera kao što su Petal Search i Petal Maps. To je omogućilo korisnicima da jednostavno traže i uspoređuju letove, hotele i mogućnosti najma automobila diljem svijeta prije nego što budu preusmjereni na platforme dobavljača kako bi dovršili kupnju.

Nadalje, Petal Search pruža jedinstvene preporuke te ističe ponude koje korisnicima mogu pomoći da izgrade vlastita autentična iskustva putovanja. U kombinaciji sa uslugama Skyscannera, moći ćete bez problema isplanirati svoj idealan odmor.

Booking.com

Budući da je jedna od vodećih svjetskih kompanija za digitalna putovanja, Booking.com koriste mnogi na globalnoj razini za pronalaženje hotelskih ponuda ili iznajmljivanje apartmana. Uz jedinstvene značajke koje pomažu u usporedbi hotela po izboru korisnika i osiguravaju najbolje cijene zajedno s paketima koji bi najbolje odgovarali vašim potrebama, Booking.com je platforma koja na jednom mjestu omogućuje neometano rezerviranje smještaja. Platforma također nudi više od 135 milijuna provjerenih recenzija knjiga kako biste bolje razumjeli mjesto koje rezervirate.

Trivago

Uz partnerstvo koje je počelo 2021., Trivago se udružio s Huaweijem kako bi razvio proizvode za putovanja unutar platforme Huawei Mobile Services kako bi korisnicima ponudio rješenja za putovanja. Aplikacija Trivago koja je dostupna na AppGallery omogućuje vam trenutnu usporedbu milijuna smještaja diljem svijeta sa stotina stranica za rezervaciju kako biste pronašli idealan izbor. Osim toga, ovo partnerstvo je razvilo rješenja za popise smještaja uz značajku plaćenog pretraživanja hotela na Petal Search i Petal Maps što omogućuje korisnicima diljem svijeta izravnu povezanost s njihovim odabranim pružateljima usluga putovanja uz jednostavno korisničko iskustvo.

Omio

Kao još jedno Huaweijevo partnerstvo, Omiov jedinstveni API za pretraživanje koji je integriran u Petal Search i Petal Maps, omogućuje korisnicima jednostavno otkrivanje i usporedbu prijevoznih opcija koje uključuju vlak, autobus, avion i trajekt, prije nego što budu preusmjereni na Omio platformu za rezervaciju ulaznice.

Airline Applications

Shvaćajući da bi određeni korisnici htjeli rezervirati letove izravno iz izvora umjesto iz aplikacije treće strane, AppGallery korisnicima omogućuje pristup globalnim prijevoznicima kao što su Air France, KLM, Iberia i drugi. To omogućuje korisnicima da otkriju popuste ili promocije koje ove zrakoplovne tvrtke nude samo na svojim platformama.

Sa širokim spektrom usluga, Huawei pruža sve što je potrebno za planiranje sljedećeg odmora.

Ne čekajte last minute dealove, već otkijte najbolje ponude već sada!

O AppGallery trgovini

AppGallery je službena platforma za distribuciju aplikacija za Huawei uređaje, koja se može pohvaliti zbirkom od 18 kategorija aplikacija s vrhunskim sadržajem odabranim na globalnoj razini. Osigurava da se aplikacije mogu besprijekorno koristiti u svim scenarijima na svim pametnim uređajima poput pametnih telefona Huawei P60 Pro.

AppGallery nudi širok izbor globalnih i lokalnih aplikacija u raznim kategorijama, uključujući navigaciju i prijevoz, vijesti, društvene medije, financije, zabavu i druge. AppGallery je dostupan u više od 170 zemalja i regija s više do 580 milijuna globalno aktivnih mjesečnih korisnika i 6 milijuna registriranih programera diljem svijeta.

Posebne ponude

Dostupan u regularnoj prodaji u elegantnoj crnoj boji i jedinstvenom Rococo Pearl uzorku, P60 Pro savršeno se nadograđuje s ultimativnim pametnim satom Huawei Watch Ultimate. Watch Ultimate – najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova, utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog.

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI P60 Pro pametnog telefona je 1.199,00 eura. Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/phones/p60-pro/.

Ivana Pluščec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja