Međimurje Press
IT

Testirajte Lamborghini Revuelto kroz igru Asphalt 9: Legends, dostupnoj u AppGallery trgovini aplikacija

Strastveni igrači mogu provozati najnoviji vodeći superautomobil tijekom eventa lansiranja koji se odvija istovremeno u igri, kao i u stvarnom svijetu.

AppGallery sa zadovoljstvom objavljuje da ljubitelji igre Asphalt 9: Legends, unutar nje mogu upravljati svježe lansiranim Lamborghini Revueltom, novim vodećim hibridnim supersportskim automobilom talijanskog proizvođača s V12 pogonom.

U periodu od 13. do 26. travnja, igrači mogu ekskluzivno otključati Lamborghini Revuelto sudjelovanjem u posebnom događaju unutar igre. Ne samo da je ovo prva mobilna igra koja igračima nudi uzbuđenje vožnje ovog showstoppera, već ona također označava povijesni trenutak u kojem novi automobile premijerno pokazuje svoj karakteristike na stvarnim cestama, ali i u virtualnom svijetu.

“Glavni fokus AppGallery platforme je pružiti sve bolje iskustvo igranja zajednici gamera. Za to se obično brine vrhunska kvaliteta igara koje se lansiraju u našoj trgovini, zajedno s vrhunskim ponudama koje tim iza AppGallery kroji isključivo za našu zajednicu igrača. Ali u nekim prilikama izdavači igara pomaknu ljestvicu čak i više, kao što je Gameloft upravo učinio,” rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Consumer Mobile Services Europe. “Svi ljubitelji trkaćih igara na AppGallery sada mogu testirati jedan od najhvaljenijih superautomobila u izvanrednoj igri Asphalt 9: Legends”.

Kako bi osigurali svoju virtualnu vožnju, igrači će morati završiti prvu fazu posebnog događaja Lamborghini Revuelto u Asphalt 9: Legends. Nakon toga će imati priliku dodati Lamborghini Revuelto u svoju garažu prestižnih vozila te mogu nastaviti napredovati u događaju kako bi otključali različite skinove, nagrade u igri ili čak one stvarne koje daje sam Lamborghini.

Premijerno objavljena u srpnju 2018., igrica Asphalt 9: Legends virtualno stavlja igrače za volane stvarnih automobila elitnih proizvođača kako bi se utrkivali s njima kroz dinamične lokacije napravljene prema onima iz stvarnog života. Igrači mogu napredovati dovršavajući razine u solo načinu rada ili odmjeriti snage s do 8 igrača u načinu rada za više korisnika. Igrači čak mogu stvoriti vlastite trkaće klubove i regrutirati druge da im se pridruže u njihovoj potrazi da postanu najbolji na svijetu.

AppGallery nastoji poboljšati zadovoljstvo korisnika pružajući im široki izbor aplikacija za sve situacije i potrebe. Platforma je postala pouzdan i omiljen izvor naslova, pružajući raznolik raspon vrhunskih aplikacija unutar svakog žanra. Čak i unutar kategorije igara, AppGallery donosi popularne naslove i nudi ekskluzivne ponude svojim korisnicima. Bliskom suradnjom s programerima AppGallery korisnicima pruža jedinstvena iskustva koja su im lako dostupna s jedne platforme.

Asphalt 9: Legends se može preuzeti putem  AppGallery.

Na linku pogledajte službeni online trailer i zavirite u novi Lamborghini Revuelto.

Ivana Plučec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja