Međimurje Press
Korisni savjetiVijesti

Međunarodni savjetodavni dani u Zagrebu i Varaždinu

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje u suradnji s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Republike Austrije (Pensionsversicherungsanstalt) organizira Međunarodne savjetodavne dane, 13. i 14. rujna 2023. za osiguranike koji su zaposleni odnosno samozaposleni ili su bili zaposleni u Republici Austriji.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osiguranike da dođu na savjetodavne dane na kojima će savjetnicima iz područja mirovinskog osiguranja moći postavljati pitanja vezana uz ostvarivanje prava iz austrijskog sustava mirovinskog osiguranja te dobiti informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, kao i o načinu i postupku isplate mirovine iz Republike Austrije.

Međunarodni savjetodavni dani održat će se u:

  • Zagrebu, 13. rujna 2023., od 9 do 13 sati, u Središnjoj službi HZMO-a, A. Mihanovića 3,
  • Varaždinu, 14. rujna 2023., od 9 do 13 sati, u Područnoj službi u Varaždinu, Kolodvorska 20c.

Svoj termin za sudjelovanje na savjetodavnim danima u Zagrebu molimo prethodno dogovorite putem telefona, na broj 01 4595 424 ili e-poštom: slavka.pusic@mirovinsko.hr te za sudjelovanje u Varaždinu na broj 042 398 056 ili e-poštom: zoran.resetar@mirovinsko.hr.

Napominjemo da je na savjetovanje potrebno donijeti dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Ured za odnose s javnošću

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja