Međimurje Press
Moda

Blagdanski hairstyle i fashion show očekivano oduševio

12 hrvatskih dizajnera doniralo haljine u sklopu aukcije

Treće izdanje modnog događaja ”Hairstyle and fashion show” by Studio Marcela održano je u hotelu Rixos Premium Dubrovnik. Događaj je ove godine imao važnu humanitarnu notu.

“Tijekom gala večeri održala se licitacija glamuroznih haljina ponajboljih hrvatskih dizajnera, koji su donirali haljine iz svojih posljednjih kolekcija i time je prikupljeno preko 8.000 EUR koja su donirana Društvu multiple skleroze Dubrovačko – neretvanske županije, čija je svrha i područje djelovanja socijalizacija i unapređenje kvalitete života oboljelih od MS-a”, rekla nam je Jadranka Pezo direktorica lanca frizerskih salona Studio Marcela.

 

Na humanitarnoj licitaciji sudjelovali su ELFS, Hippy Garden, Matija Vuica, Duchess, Alduk, Borza grupa, Lela Design, Ivana Jurić Design, Katarina Mamić Design, Andrea Zvono Design, XD Xenia design i Belle Epoque.

Drugi dio ovogodišnjeg Hairstyle and fashion showa bila je revija svečanih frizura na kojoj su vrhunski stilisti i frizeri Studia Marcela predstavili blagdanske trendove i frizure za svečani novogodišnji doček, vjenčanja i slične glamurozne događaje na kojima je frizura ključni dio stylinga. Lijepe manekenke blistale su u haljinama Ivane Jurić. Donosimo frizure koje su u trendu i ideje za nadolazeća svečana događanja.

U sklopu aukcijske večeri, koju je vodio Davor Garić, goste je oduševio glazbenik Toma.

Foto: Grgo Jelavić / Pixsell

Ivana Delač

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja