Međimurje Press
Moda

MARIJA CVETKO I NIKOLA GRABAR KREATIVCI GRABAR MUSIC & ART CENTRA

Dallay Marra: Spoj umjetnosti i ljepote

U svijetu umjetnosti i mode, jedinstveni dizajni su uvijek dobrodošli i traženi. Upoznajte Mariju Cvetko, talentiranu dizajnericu i slikaricu koja je svoj kreativni put pronašla stvarajući unikatni nakit ulje na platnu pod nazivom Dallay Marra. Njezino umijeće je spoj prefinjenih slikarskih tehnika i pažljivo izrađenih komada nakita, stvarajući jedinstvene i elegantne modne dodatke.

Dallay Marra nije samo nakit; to su malena umjetnička djela koja krase vratove ljubitelja umjetnosti i ljepote diljem Hrvatske i šire. Svaki komad nakita je ručno izrađen od strane same Marije Cvetko, što jamči posebnost svakog komada.

Jedan od posebnih elemenata koji ovaj nakit čini tako posebnim je uporaba zlatnih listića. Marija pozlaćuje drvo na kojem je napeto platno te svoje radove pozlaćuje tankim listićima zlata, što daje njezinim kreacijama poseban sjaj i glamur. Svaki komad Dallay Marra postaje elegantan spoj tradicionalnih slikarskih tehnika i suvremenih elemenata.

Uspon Dallay Marra nije prošao nezapaženo. Marija Cvetko, zadovoljna svojim umjetničkim putem, prodaje svoje unikatne kreacije širom Hrvatske. No, to nije jedini uspjeh koji je postigla. Nedavno su poznate osobe, kao što je poznata violončelistica Ana Rucner, izreklamirala njezin nakit, čime je Marijin talent dobio široku prepoznatljivost.

Dallay Marra je puno više od samo modnog dodatka; to je unikatan način izražavanja umjetničkog duha kroz dizajn, ljepotu i umjetnost. Marija Cvetko pokazala je da umjetnost može biti pristupačna i nošena svakodnevno, donoseći radost i eleganciju onima koji je posjeduju.

Uzmite trenutak da zavirite u svijet Dallay Marra i otkrijte čaroliju koju ovi jedinstveni komadi nakita nose. Marijine kreacije vas neće ostaviti ravnodušnima, već će vam omogućiti da nosite malena umjetnička djela koja su izrađena s puno ljubavi, truda i strasti.

Sve u svemu, Marija Cvetko stvorila je novi Hrvatski brend koji je prepoznatljiv po svojoj originalnosti i estetici. Njezino umijeće ulja na platnu na napetom drvu obloženim zlatnim listićima postalo je priznato u svijetu mode i umjetnosti. Njezin nakit nosi priču i dušu, a nositelji će zasigurno osjetiti posebnost svakog komada koji je stvoren samo za njih. Sve upite i prekrasne kreacije može vidjeli na društvenim mrežama Dallay Marra na Instagramu i Facebook-u.

Grabar Music & Art Centre, su kreativne radionice za zaljubljenike glazbe i umjetnosti, koji već dvije godine rade u Čakovcu. Osnovan od strane poznatog čakovečkog glazbenika i pijanista Nikole Grabara, uz pomoć mlade umjetnice Marije Cvetko, koja između ostalog stoji iza jedinstvenog nakita Dallay Marra, centar pruža poticajno okruženje svima koji žele naučiti svirati klavir i umjetnički crtati, te istražiti svoje umjetničke strasti.
Od svog osnutka, Grabar Music & Art Centre predani je centar za umjetnost, te nastoji otkriti potencijal budućih glazbenika i umjetnika. Bilo da su u pitanju djeca ili odrasli polaznici, radionica toplo dočekuje sve koji gaje strast prema kreativnosti, pružajući poticajno i nadahnjujuće okruženje za umjetnički razvoj.
Nikola Grabar, poznati pijanist iz Čakovca, donosi svoje bogato iskustvo koje je stekao u dalekom Dubaiju gdje je radio i predavao više 5 godina te donosi stručnost u centar gradeći temelje za uspješno sviranje klavira. Kao mentor, ne samo da prenosi tehničke vještine, već također usadi duboko poštovanje prema ljepoti glazbe. Pod njegovim vodstvom, mnoga djeca pronašli su svoj ritam i razvili trajnu ljubav prema klaviru i glazbi.

Na umjetničkom planu, Marija Cvetko, talentirana slikarica i dizajnterica koja stoji iza unikatnog nakita Dallay Marra, vodi umjetničke radionice. Njezin prepoznatljiv pristup i umjetnički izričaj prema njezinim slikama čine je neprocjenjivim doprinosom centru. Polaznici imaju priliku naučiti različite tehnike crtanja, eksperimentirati s različitim likovnim medijima i izraziti svoju kreativnost kroz stvaranje prekrasnih umjetničkih djela.
Jedna od najprivlačnijih karakteristika Grabar Music & Art Centra je ta da se svatko može iskušati u sviranju klavira ili crtanju. Bez obzira na dob, podrijetlo ili razinu vještine, svi zaljubljenici u umjetnost i glazbu dobrodošli su da se upišu. Otvoreni upisi tijekom cijele godine omogućuju zainteresiranima da se pridruže u bilo kojem trenutku, čak i tijekom ljetnih mjeseci.

U želji da se prošire, ne ograničeni samo na Čakovec, Grabar Music & Art Centre proširuje svoje radionice na Omiš, u blizini Splita, tijekom prošle godine. Ova ekspanzija omogućuje većem broju pojedinaca iz različitih regija da dožive radost glazbe i ljepotu umjetnosti, čime dodatno pridonosi kulturnom obogaćenju zajednice.

Grabar Music & Art Centre postao je mali ugodan prostor za kreativnost u Čakovcu i šire. Zahvaljujući Nikoli Grabaru i njegovoj glazbenoj stručnosti te Mariji Cvetko i njezinom umjetničkom vodstvu, budući glazbenici i umjetnici pronalaze poticajno mjesto za razvoj vještina i ispunjenje svojih umjetničkih ambicija. Centar nastavlja rasti, te željno iščekuje svoje nove klijente, osiguravajući svjetliju i harmoničniju budućnost svijeta glazbe i umjetnosti.

 

IVANA RADIKOVIĆ

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja