Međimurje Press
Moda

Nova Era Održivog Luksuza!

Sada, više nego ikada, moda se susreće s održivošću na najuzbudljiviji mogući način. IZAKOVA x lunilou kolekcija je ovdje da vas oduševi, potakne i inspirira!

Izabel Kovačić, vlasnica i CEO branda lunilou, prepoznala je potrebu za pružanjem nečeg novog, nečeg što će odjeknuti daleko izvan modnih pista. Njena nova kolekcija predstavlja ultimativni spoj luksuza i održivosti.

Svaka nit, svaki materijal, svaki detalj odabrani su s najvećom pažnjom. Uzimajući u obzir estetiku i funkciju, Izabel je kreirala komade koje su odražavaju stil,  udobnost i predanost zelenijoj budućnosti.

Ova kolekcija nudi nešto više od same odjeće; pruža viziju, svrhu i nadu. Moda više nije samo o izgledu, već i o osjećaju. Osvježite svoj stil uz ovu elegantnu kolekciju i budite dio nečeg većeg!

Kao CEO lunilou, Izabel pomiče granice i širi vidike modne održivosti, te je upravo zato i dizajnirala ovu zadivljujuću kolekciju. U njenim rukama, održivi luksuz postaje ne samo moguć, već i besprijekorno elegantan. Svaki komad izrađen je s pažnjom, osmišljen da bude ne samo lijep, već i zelen.

Izabel Kovačić o svojoj viziji govori:

“Ova kolekcija je nastavak misije koju lunilou i ja živimo i stvaramo. U svakom šavu, svakom detalju, osjeća se naša predanost prema kvaliteti i ekološkoj odgovornosti. Ovo nije samo moda, ovo je naš doprinos ljepšoj i zdravijoj planeti. Ovo je prilika da svaka žena izgleda predivno, a da se pritom i osjeća dobro zbog toga!”

Kroz svaki komad ove nevjerojatne kolekcije, Izabel donosi dah svježine, kombinirajući precizno izrađene komade luksuzne odjeće s misijom zelenije budućnosti. Svaki materijal je eco-friendly, stvoren da omogući svim ženama da izgledaju i osjećaju se fantastično.

Želite li biti dio ove uzbudljive revolucije? Prigrlite novu eru održivog luksuza s IZAKOVA x lunilou kolekcijom i postanite dio pokreta koji slavi ljepotu, kvalitetu i zeleniju budućnost.

Nova kolekcija vas očekuje na www.lunilou.com

Foto – Irina & Matej

Hair – Teuta Mesaroš

Make up – Simona Antonović

Modeli – Karla Kirschner i Izabel Kovačić

(Sandra Attias) 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja