Međimurje Press
Moda

Prvi je salon u ovom dijelu Europe s revolucionarnim tretmanom za instant oblikovanje tijela

Beauty & hair studio Beauty Store iz Zagreba prvi je u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe, na tržište doveo revolucionarni tretman za oblikovanje tijela koji tonira i topi centimetre bez odlaska pod nož i bez bilo kojih drugih invazivnih tehnika. Riječ je o „Manuela Shala“ jedinstvenoj limfnoj masaži s kojom se postižu učinkoviti i nevjerojatni rezultati tijekom i nakon samo jednog tretmana u svega 50 minuta.

Radi se o spoju specijalnih tehnika ručne limfne drenaže tijela koja nakon samo jednog tretmana daje fascinantne, dugoročne i trajne rezultate. Tehnika je usmjerena na personaliziran pristup svakom pojedincu bez standardiziranih pokreta, već individualno prilagođenih za rješavanje specifičnih problematičnih zona svake osobe. Tehniku je razvila Talijanka Manuela Shala, vrsna stručnjakinja za najinovativnije napredne estetske i wellness tehnike.

Ovaj inovativni tretman može smanjiti čak cijeli konfekcijski broj u samo jednom tretmanu, a u naredna tri dana nakon tretmana rezultati su još vidljiviji!

 

Upravo ona je razvila inovativne tehnike drenaže i modelirajuće masaže u suradnji s najboljim profesionalcima u estetskoj industriji, što joj je omogućilo postizanje dugoročnih rezultata kako s vanjske i estetske, tako i s unutarnje strane tijela. Dobrobiti ove kvalitetne metode do danas su pomogle milijunima žena diljem svijeta da povrate svoje samopoštovanje, a sada će u njezinim blagodatima moći uživati i Hrvatice. Osim poboljšanja estetskog izgleda, ovaj tretman ima pozitivan učinak na organizam općenito, jačanje imunološkog sustava, kao i psihičkog stanja klijenta jer podiže samopouzdanje.

„Osluškujući potrebe svojih klijentica i prateći najnovije trendove u svijetu odlučili smo napraviti iskorak od svega viđenog i dostupnog na našim prostorima, te prvi u ovom dijelu Europe u svoju ponudu uvesti ovu jedinstvenu tehniku oblikovanja tijela. Kontinuirano ulažemo u educiranje i usavršavanje kako bismo i na naše prostore donijeli i mogli ponuditi isključivo najbolje i vrhunske usluge kakve klijentice i zaslužuju. Interes je ogroman, reakcije su odlične i jedva čekamo pokazati prve rezultate“, izjavila je Antonia Bule, vlasnica beauty & hair studija Beauty Store.

Beauty Store nedavno je preselio u novi, veći prostor na istoj adresi tako da sve klijentice u vrhunskim tretmanima prepušteni u ruke najvećih profesionalaca u ovome poslu mogu uživati na gotovo 100 metra kvadratnih posebno dizajniranog prostora koji odiše stilom i elegancijom. Ovaj šarmantni beauty & hair salon nalazi se na zagrebačkim Vrbanima, na adresi Rudeška cesta 140 s osiguranim parkingom za svakog klijenta. Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka od 7 do 21 sat te subotom od 7 do 15 sati. Termin se može rezervirati pozivom na broj telefona 095 3895 116.

Fotografije: Karlo Pavlić

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja