Međimurje Press
Moda

Renomirani dizajneri predstavit će modne kolekcije na manifestaciji „Noć zvijezda, mode i kulture“

I ove godine, hrvatske zvijezde organiziraju spektakularnu modno-kulturnu manifestaciju „Noć zvijezda, mode i kulture“, koja će se održati u subotu, 24. lipnja 2023., s početkom u 20:45 sati, na lokaciji Trg maršala Tita, na velikoj pozornici u gradu Rovinju – višegodišnjem i ovogodišnjem šampionu turizma.

Program će započeti dolaskom zvijezde na tradicionalnom drvenom plovilu batana koji je simbol grada Rovinja. Čak 12 renomiranih domaćih i međunarodnih dizajnera predstavit će se na ovom spektakularnom događaju, a to su:  Bitemystyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Branka Donassy, Sedma Nit Igor Galaš, Martina Herak × Högl, Aksent, Yelena H., Staša Design, Nikolina Wedding Store, Mirna Nadj i Showroom Antonela.

Modnu reviju nosit će naše poznate hrvatske zvijezde: glumice, Kraljice Hrvatske te Danijela Gračan – jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, Kraljica Svijeta 1989. Za make-up modela pobrinut će se Ibeauty, vlasnice Ive Berišić, a za frizure najpoznatiji frizerski studio u Istri – Hair studio Gea.

Voditelji progama su Leonora Surian Popov, koja će voditi program na talijanskom jeziku i Davor Garić, koji će voditi program na hrvatskom i engleskom jeziku.  Za kulturno-zabavni dio programa pobrinut će se Kulturno-umjetničko društvo ,,Marco Garbin” talijanske zajednice „Pino Budicin“ iz Rovinja i  Boris Novković s bendom „Noćna straža“.

Bogate poklone osigurali su Lemon & Beaker – novozelandska organska kozmetika, Clinisoothe – engleska kozmetika i Kanaan, dok je službeni prijevoznik modela Hrvatskih zvijezda, Brioni Pula.

Krešimir Šustić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja