Međimurje Press
Moda

Ženstvena linija odjeće za snažan stilski identitet

U suradnji s Yamamayem, kolumbijska dizajnerica Maygel Coronel kreirala je kolekciju koja se sastoji od haljina, topova i kupaćih kostima za ljeto 2023. Živahna atmosfera Kariba i jedinstveni stil dizajnerice Maygel u kombinaciji s talijanskim štihom Yamamaya rezultirali su posebnom kolekcijom.

Sve značajke koje su ovu kolekciju učinile jedinstvenom i lako prepoznatljivom čine lajtmotiv cijele kolekcije: čiste linije koje su istovremeno dinamične upotpunjuju ukrasni elementi kao što su vrpce i volani te pufnasti rukavi zanimljivog tkanja i jednostranih izreza koji naglašavaju siluetu i ženstvenu eleganciju. Kolekcija se sastoji od 8 odjevnih kombinacija u različitim bojama: tri duge haljine, tri kupaća kostima i dva topa koji se mogu nositi u kombinaciji s donjim dijelom bikinija kao kupaći kostim ili samo kao gornji dio topa, a sve je izrađeno od iznimno elastične posebne mikrofibre koja naglašava svestranost ovih kreacija, dizajniranih za nošenje u bilo kojem trenutku. Osim toga, zahvaljujući svojoj elastičnosti, ovaj se tekstil dobro prilagođava tijelu nizu veličina uz zajamčenu eleganciju i udobnost. U paleti boja izmjenjuju se jači, intenzivniji tonovi poput fuksije te svijetloplave i crne.

“Voljela sam raditi na ovoj kolekciji jer smatram da Yamamay i moj brend imaju puno zajedničkih značajki – oboje imaju jak i odlično definiran identitet, spajajući udobnost i sofisticiranost, osmišljen kako bi osigurao da se žene osjećaju lijepo, snažno i sigurno kada nose ove kreacije.” – izjavila je dizajnerica Maygel Coronel.

“Već puno godina sa zanimanjem pratim rad dizajnerice Maygel Coronel. Cijenim kreativnost i originalnost njezinih kreacija, koje ilustriraju snažan stilski identitet i komercijalni potencijal. Ova kolekcija je spoj talijanskog štiha i jedinstvenog stila Maygel te sam siguran da će ovo partnerstvo cijeniti svi naši klijenti.” –  istaknuo je Gianluigi Cimmino, izvršni direktor Yamamaya.

Kolekcija je već dostupna na yamamay.com te u svim Yamamay prodajnim mjestima.

Valentina Blažeković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja