Međimurje Press
Showtime

Svakog 13. dana u veljači radijske postaje diljem svijeta obilježavaju Svjetski dan radija

Barbara Kolar osvojila je nagradu za najbolji radijski glas. Letvicu u svome poslu odavno je postavila visoko i nerijetki će se složiti da od nje treba učiti. Njezina najveća vrijednost je u detaljnom i kvalitetnom pristupu poslu upakiranom u britke i jasne rečenice koje tek rijetke ostave bez reakcije. Kampanjstva kod nje nema, a rezultat toga je da ona u pravom trenutku izgovori baš ono što treba! Izaziva osmijeh na lice svojim slušateljima kada izbaci još jednu ‘onu u svome stilu’. 

A person with long blonde hair Description automatically generated

Foto: TOP RADIO

 Barbara Kolar dobitnica je prestižne medijske nagrade Zlatni studio u radijskoj kategoriji za najbolji radijski glas. Na TOP RADIJU, koji je također bio nominiran u kategoriji najbolje radijske postaje, ova poznata voditeljica već dvije godine vodi emisiju TOP DAY koja je okupila veliki broj vjernih slušatelja koji radni dan više ne mogu zamisliti bez njenog glasa, istančanog smisla za humor, aktualnog i zanimljivog sadržaja kojime upotpunjuje njihovu svakodnevicu.

„Radio mi je oduvijek posebno drag medij s kojime sam rasla kroz godine, jedno od drugog smo učili i stvorili neke nezaboravne trenutke. Posebnu vezu sam ostvarila sa svojim slušateljima prema kojima osjećam veliku zahvalnost. Lijepo je znati da postoje ti neki ljudi kojima podižeš dozu serotonina. Sretna sam i što sam dio TOP RADIO obitelji koja se čvrsto drži, voli i podržava jer kada je okruženje motivirajuće onda je i lakše izvući osmijeh na lice, a to se vjerujem osjeti preko mikrofona. I naravno, tu je i Lola koja je uvijek ispod stola i koja ima sad već ozbiljan radni staž!“, rekla je Barbara Kolar.

A trophy on a table Description automatically generated

Dodala je poznata voditeljica kako je poseban osjećaj dobiti priznanje za ono što voli, a prati i voli rad ostalih nominiranih kolega te ih ne doživljava kao konkurenciju već kao poticaj i podršku.

Radio, kako ga nazivaju, „najemotivniji medij“ više od stoljeća je svakodnevni životni suputnik slušateljima diljem svijeta. Radio i dalje uživa najveće povjerenje javnosti te ima veliku ulogu u informiranju jer velikim dijelom utječe na oblikovanje javnog mnijenja. Dio je kulturnih i kreativnih industrija koje su najbrže rastuće gospodarske grane u Europskoj uniji. 

Sretan Svjetski dan radija!

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja