Međimurje Press
Svijet

Danas je Međunarodni dan joge

Glavna proslava ovogodišnjeg Međunarodnog dana joge održat će se 21. lipnja u parku Bundek, kod drvenog platoa na jezeru s početkom u 19.00 sati uz kušanje indijskih specijaliteta.

Veleposlanstvo Indije, Zagreb u suradnji s organizacijama civilnog društva povezanih s jogom, ponovno i ove godine organizira proslavu Međunarodnog dana joge.

U sklopu navedene proslave Veleposlanstvo Indije u RH, uz podršku joga partnera Joga u svakodnevnom životu, Hrvatskog saveza za yogu, Bhakti Marge, ISKCON-a, Umijeća življenja te Mohanji Hrvatske i ostalih, želi pozvati sve zainteresirane građane da se priključe zajedničkom vježbanju te prezentaciji joge diljem Hrvatske od 1. do 25. lipnja.

Glavna proslava ovogodišnjeg Međunarodnog dana joge održat će se 21. lipnja u parku Bundek, s početkom u 19.00 sati uz kušanje indijskih specijaliteta.

Osim vježbanja, sudionici će imati priliku uživati u prezentaciji joga učitelja i stručnjaka. Sve dobne skupine, od najmlađih do najstarijih mogu potpuno besplatno sudjelovati u ovom programu. Svi vježbači se mole da ponesu vlastite prostirke i udobnu odjeću.

Datum i lokacije proslave svih lokacija možete pronaći na sljedećoj poveznici i na službenoj FB stranici Veleposlanstva Indije u RH.

Ivan Delić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja