Međimurje Press
Showtime

ZAVRŠEN JE 3. IZBOR NAJLJEPŠEG ADVENTA GRADONAČELNIK.HR!

UKUPNI POBJEDNIK VARAŽDIN

Nakon osam dana glasanja i preko 55 tisuća lajkova samo na našoj FB stranici, imamo pobjednike ovogodišnjeg, 3. izbora za Najljepši advent u Hrvatskoj kojega smo proveli uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta! U izboru su sudjelovala čak 64 adventa iz 48 gradova i 16 općina, a njihove slike koje su fanovi podijelili 4.565 puta vidjelo je u ovih osam dana 2.111.868 korisnika FB-a!

Najviše lajkova i titulu najljepšega izborili su – u kategoriji velikih gradova Advent u Varaždinu, koji je sa osvojenih 7.074 lajkova uvjerljivi pobjednik i u apsolutnoj kategoriji. Advent u Daruvaru  i Advent u Oroslavju ove su se godine po prvi put prijavili na naš izbor i trijumfirali u svojim kategorijama – Advent u Daruvaru sa osvojenih 2.690 lajkova pobijedio je u kategoriji srednjih gradova, a Oroslavje sa 2.513 lajkova pobjednik je među malim gradovima. Ninina čarobna shhhuma – Advent u Općini Velika i ove je godine trijumfirala u kategoriji općina sa osvojenih 1.713 lajkova.

Ovdje treba istaknuti da smo, kako bi izbjegli mogućnost višestrukih glasova, računali samo lajkove na FB stranici gradonačelnik.hr-a, a ne i na dijeljenim objavama kojih je svaki advent osvojio višestruko više.

Advent u Varaždinu od prvog je dana izbora apsolutni hit ovogodišnjeg izbora za Najljepši advent – samo na našoj stranici osvojio je 7.074 lajka i 424 komentara, a fanovi su slike podijelili čak 335 puta, zahvaljujući čemu je varaždinski bajkoviti advent ostvario i rekordni doseg – slike je kroz naš izbor vidjelo 111.110 FB korisnika!

Svima još jednom zahvaljujemo na sudjelovanju u ovoj prekrasnoj utrci i šušuru pozitive kojega smo zajedno stvorili. Još jednom zahvaljujemo i Ministarstvu turizma i sporta na povjerenju i podršci koje su nam dali prepoznajući vrijednost našeg izbora u promociji adventskih turističkih destinacija. Ovim putem možemo najaviti i novost za iduću godinu – uvodimo nagradu žirija koji će advente, osim po ljepoti fotografija i dekoracija, ocjenjivati i temeljem niza ostalih kriterija koji govore o kvaliteti adventa. Već sad se veselimo jer, sudeći prema trendu posljednjih godina i ovogodišnjoj konkurenciji u našem izboru, dogodine nas čeka još ljepši, bogatiji i kreativniji izbor.

(Marija Pulić Drljača)

Izvor: Gradonačelnik.hr

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja