Međimurje Press
Sport+

9. po redu Kup Grada Čakovca, streljačko natjecanje u disciplini pištolj 9 mm.

Tijekom vikenda, subota/nedjelja 1. i 2. lipnja 2024. godine u organizaciji Streljačkog društva Mihovil održan je 9. po redu Kup Grada Čakovca, streljačko natjecanje u disciplini pištolj 9 mm

Nastupilo je 100 natjecatelja u muškoj konkurenciji i šest natjecateljica u ženskoj konkurenciji te 22 ekipe iz cijele Hrvatske i Slovenije. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Sanja Šetina sa 254 kruga iz Streljačkog kluba Sveti Mihovil, druga je bila Valentina Lukić iz Streljačkog kluba Špiro sa 232 kruga, dok je treća bila Martina Kuharić Zrnetić sa 225 kruga iz Streljačkog kluba Las.

U muškoj konkurenciji najbolji je sa 283 kruga bio domaći strijelac iz Streljačkog društva Mihovil, Zoran Horvat, drugi je bio Slobodan Tomaš sa 280 krugova iz Streljačkog kluba Sveti Mihovil Lučko, dok je treći bio Jadran Blažević sa 280 krugova i slabijom zadnjom serijom iz Streljačkog kluba 300 Split.

U ekipnoj konkurenciji najbolji su bili splićani iz Streljačkog kluba 300 sa ostvarenih 830 kruga, drugo i treće mjesto pripalo je domaćinima, prva ekipa Streljačkog društva Mihovil osvojila je 823 kruga dok je treće plasirana ekipa osvojila 811 kruga. Ovo je jako dobra uvertira za predstojeću sezonu oružja velikog kalibra. Zahvaljujemo se svim posjetiocima koji su uveličali ovo natjecanje i posjetili naš grad Čakovec i naš kraj kojim se toliko ponosimo.

Zahvaljujemo se članovima Streljačkog društva Mihovil koji sudjelovali u organizaciji, sponzorima i svima ostalima koji su doprinjeli održavanju ovakve sportske manifestacije.

Streljačko društvo Mihovil

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja