Međimurje Press
Sport+

Ekipno dvoransko prvenstvo regije sjever rezultati – NASLOVI VARTEKSU I PUNČECU

U organizaciji regije Sjever u balon dvorani Teniskog kluba Franjo Punčec u Čakovcu završeno je ovogodišnje Dvoransko ekipno prvenstvo regije Sjever za veterane i žene. Na prvenstvu je nastupilo osam momčadi veterana (Varteks Varaždin, Podravina Ludbreg, Pribislavec, Nedelišće, Franjo Punčec, Đurđevac, Varaždin 1181 i Jug Čakovec. Na prvenstvu je nastupilo i šest ženskih ekipa (Punčec 1 i 2, Varteks 1 i 2, Dubravčan Donja Dubrava i Prelog).

Prvi dio prvenstva odigran je u grupama a plasman u polufinale ostvarile su dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe.

Plasman u finale prvenstva veterana ostvarile su momčadi TK Varteks pobjedom protiv momčadi Punčeca 2:1 i momčad čakovečkog Juga pobjedom protiv momčadi Podravine 2:1. U finalnom susretu pobijedili su veterani Varteksa uvjerljivo rezultatom 3:0 kojima je ovo peti uzastopni naslov.

U konkurenciji žena igračice prve ekipe TK Franjo Punčec osvojile su prvo mjesto i obranile prošlogodišnji naslov pobjednica. U polufinalnom susretu bile su bolje od igračica Dubravčana,  dok je prva ekipa Varteksa bila bolja od igračica Teniskog kluba Prelog. Finalni susret završio je rezultatom 1:1, a naslov pobjedničkoj ekipi pripao je zahvaljujući boljoj gem razlici.

Nagrade finalistima uručili su predsjednik regije Sjever Marijan Dugandžić i voditelj natjecanja Bojan Ružić.

Bojan Ružić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja