Međimurje Press
Sport+

KARATE CENTAR ŠENKOVEC IZBORIO NASTUP NA PRVENSTVU EUROPE U GRUZIJI !!!

U Rijeci je od 29. rujna do 1. listopada održan 22. CRO OPEN. Na natjecanju je nastupilo 1228 natjecatelja iz 194 kluba iz 21 države. Karate centar Šenkovec nastupio je s 9 natjecatelja u pojedinačnim kategorijama i s dvije juniorske ženske ekipe.

Turnir je ujedno bio i bodovni za odlazak na prvenstvo Europe u Gruziju, u veljači 2024. godine.U brojnoj konkurenciji naši natjecatelji nisu uspjeli doći do pojedinačnih odličja, a najbolji plasman ostvarila je Ana Bađun koja je u konkurenciji 37 kadetkinja osvojila 13 mjesto.

U ekipnoj konkurenciji kadetkinja i juniorki ekipa u sastavu : Lara Jurčević, Erika Grabovac i Ena Rajković osvojila je drugo mjesto, a ekipa u sastavu : Lorena Mihalković, Bella Mikulić i Ana Bađun osvojila je treće mjesto.

Ovim rezultatom ekipa Karate centra Šenkovec, Lorena Mihalković, Bella Mikulić, Ana Bađun, u ukupnom zbiru osvojila je najviše bodova i osigurala odlazak na prvenstvo Europe u Gruziju !!!
Na natjecanju su također nastupili Mia Sabol i David Faić, ali nisu uspjeli osvojiti odličje.

Trener Tihomir Grgić: „ Presretan sam zbog ovog plasmana na prvenstvo Europe !!! Cure su to definitivno zaslužile svojim radom, upornošću i zalaganjem. To je još jedna potvrda kvalitete rada u našem klubu jer poslije samo tri godine od osvajanja medalje na europskom prvenstvu u Budimpešti ( Stela Horvat, Inga Grgić i Sabina Petković) ponovo će naš klub predstavljati Hrvatsku, ali s novom mladom ekipom. Odmora naravno nema jer već krećemo s kontrolnim natjecanjima.

Dejan Mihalković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja