Međimurje Press
Sport+

Odbojkašice KOP-a Čakovec borit će se u Puli

U subotu i nedjelju u Puli započinju natjecanja u Prvoj hrvatskoj ligi u odbojci na pijesku koje će okupiti najbolje hrvatske ‘pjeskašice’. Protivnice odbojkašicama Kluba odbojke na pijesku Čakovec bit će osvajačice ovogodišnjeg Kup natjecanja – splitski KOP Žnjan – zatim zagrebački KOP Jarun, KOP Fažana i u posljednjem susretu – domaćin KOP Banjole.

Nova sezona sjajno je počela za igračice KOP-a Čakovec, nakon osvajanja drugog mjesta u Kupu Hrvatske, Nika Jularić i Petra Kovač, ovogodišnje pojačanje u našim redovima, osvojile su treće mjesto na nedavnom turniru Čakovec open u vrlo jakoj konkurenciji“, kaže predsjednik KOP-a Čakovec Ivan Vabec te dodaje: „Kako naša ponajbolja igračica Ema Frančić još nije spremna za nastupe, pojačanje Jularić/Kovač je značajno za KOP Čakovec, posebno zbog činjenice da je konkurencija u I. ligi svake godine sve jača.

U Puli će pored Nike i Petre, i Iva Bulović, Iva Hranilović i Marta Babok morati odigrati na visokom nivou, boriti se za svaki poen da bi osvojile pobjede i uknjižile bodove.

U klubu se nadaju u ovoj sezoni plasman na sredinu tablice sa nadom na viši plasman.

(d)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja