Međimurje Press
Sport+

Sport i edukacije obilježili drugi dan turnira

Četverodnevni međunarodni rukometni turnir Pozoj handball cup, koji je započeo u četvrtak, 24. kolovoza te u Međimurje doveo 90-ak domaćih i stranih ekipa, polako dolazi do vrhunca.

Tijekom drugog dana turnira odigrana je grupna faza natjecanja u dvoranama Graditeljske škole Čakovec, ATON-u Nedelišću, dvorani II. osnovne škole Čakovec kao i dvoranama u Prelogu, Maloj Subotici i Donjem Kraljevcu.

Osim sportskog dijela, održana su i dva edukativna programa. Ispred Sportske dvorane Graditeljske škole Čakovec službenici Policijske uprave međimurske postavili su Mobilni preventivni centar te informirali djecu i mlade o neželjenim oblicima ponašanja i sigurnosti. Nakon njih stručnjaci Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije održali su kratke praktične radionice i savjetovanja s djecom na temu zdravog i aktivnog života te suzbijanja ovisnosti.

Treći dan rezerviran je za grupnu fazu, razigravanje i polufinalne utakmice, dok će se u nedjelju odigrati veliko finale svih dobnih skupina u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Rezultate i raspored utakmica možete pratiti u mobilnoj aplikaciji Pozoj te na društvenim mrežama Pozoj Handball Cupa.ž

Nemojte propustiti priliku biti dio najvećeg rukometnog festivala na našem području – slijede još dva dana prepuna zanimljivih utakmica!

(a)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja