Međimurje Press
Sport+

Streljačko društvo „Mihovil“ Čakovec sudjelovalo na IPA WORLD GAMES u Rumunjskoj

Od 19. do 24. svibnja 2024. godine u Rumunjskoj u sportskom centru u Brasovu u organizaciji IPA Rumunjska održane su Svjetske IPA igre na kojoj je sudjelovala IPA Hrvatska sa 22 predstavnika. Među mnoštvom sportova, održano je natjecanje u preciznom streljaštvu na kojem su sudjelovale natjecateljice i natjecatelji iz Streljačkog društva „Mihovil“ iz Čakovca ujedno i članovi IPA sekcije PU Međimurske. Pucalo se iz pištolja Glock kalibra 9 mm šest serija po pet metaka u metu za precizno gađanje.

Nakon odrađenog natjecanja Vjeran Horvat je zauzeo 15. mjesto, Dean Ginoski 23. mjesto, Goran Sokač 29. mjesto, Damir Novak 34. mjesto i Ante Beader 41. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji dok je ekipa Hrvatske zauzela 7. mjesto.

U ženskoj konkurenciji Gordana Štefinec zauzela je 9. mjesto, Tatjana Crnetić 20. mjesto, Silva Vrzina 22. mjesto, Adela Mesarić Baranašić 29. mjesto i Nataša Brnčić 30. mjesto, dok je ekipa Hrvatske zauzela 5. mjesto.

Zahvaljujemo se na podršci IPA Hrvatska i PU Međimurska, Policijskoj upravi Međimurskoj, Streljačkom društvu Mihovil i Hrvatskom streljačkom savezu.

Predsjednik SD Mihovil
Vjeran Horvat

 

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja