Međimurje Press
Ekologija

Implementacija zelene urbane obnove i zelene infrastrukture u Republici Hrvatskoj

“AKtualac: Prilike i izazovi u krajobraznoj arhitekturi”

”AKtualac” je prvi u seriji manjih konferencija i događaja u organizaciji Udruženja krajobraznih arhitekata Hrvatske (UKAH), čiji je cilj pokrenuti dijalog o krajobraznoj politici i prostornom planiranju, unaprijediti krajobraznu arhitekturu kroz zagovaranje, edukaciju i komunikaciju, osnažiti odnose s komplementarnim profesijama te promovirati rješenja temeljena na prirodi u svrhu jačanja otpornosti na klimatske promjene.

Glavne teme našeg prvog ”AKtualca” bit će utjecaj najnovijih zakonodavnih izmjena vezanih za prostorno uređenje i energetiku na krajobrazno uređenje i planiranje te izazovi pri implementaciji zelene urbane obnove i zelene infrastrukture u Republici Hrvatskoj.

Konferencija je namijenjena svim zainteresiranima, članovima, kolegama, prijateljima, stručnoj i široj javnosti.

Radi ograničenog broja sudionika, molimo Vas da ispunite prijavu za sudjelovanjem.

Prijava za sudjelovanje: https://forms.gle/RuErToESY9cagXGa9

Više informacija možete pronaći na brošuri u prilogu ovog maila, te na web stranicama UKAH (AKtualac: PROGRAM KONFERENCIJE – Udruženje krajobraznih arhitekata Hrvatske (ukah.hr)).

Slobodno proslijedite ovaj poziv Vašim kolegama koje zanimaju navedene teme. Ukoliko je potrebno službeno pozvati neke od Vaših kolega ili institucija, molimo da nas obavijestite.

Marijo Spajić, predsjednik UKAH

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja