Međimurje Press
Ekologija

Pravo vrijeme za dobre odluke!

PRIOPĆENJE PRIJATELJA ŽIVOTINJA

Dragi naši,

neka svaka vaša odluka i životni izbor stvaraju temelje za svijet o kojemu životinje sada mogu samo sanjati – onaj u kojemu će biti voljene, zaštićene i sigurne od ljudskog iskorištavanja i ubijanja.

Želimo vam da u 2024. godini njegujete suosjećanje prema drugim bićima i cijenite druge živote. 🐷🐮🐔🐰 Da svakim novim danom radite revoluciju mira i pomažete donositi veliku i konkretnu promjenu, na dobrobit drugih živih bića i planeta koji dijelimo.

Također, molimo vas da svojim poznanicima i prijateljima proširite poziv na novogodišnju odluku koja spašava živote, odnosno da ih pozovete da isprobaju veganski način života u siječnju! Na besplatnu hrvatsku inačicu Veganuaryja, Vege izazov, svi zainteresirani mogu se prijaviti na www.veganopolis.net. Nakon što se prijave, svaki dan putem e-maila dobivat će zanimljive informacije o zaštiti okoliša, životinja i zdravlja, preporuke filmova i knjiga, upute kako spremiti ukusna biljna jela i slično. Osim toga, tri osobe koje se prijave na Vege Izazov do kraja siječnja osvojit će poklon-paket s raznim veganskim proizvodima i knjigom „Ta ravnopravna stvorenja – 100 odgovora na 100 pitanja o pravima životinja”.

Klikam i prijavljujem se na Vege izazov

Vaši Prijatelji životinja!

Davorin Zorko

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja