Međimurje Press
Turizam

Advent u Termama Sveti Martin: sjajan mjesec pun zabave, glazbe i smijeha!

U najčarobnijem mjesecu u godini, Terme Sveti Martin, prvi Healthness resort u Europi, pripremaju se za nezaboravno vrijeme ispunjeno jedinstvenim događanjima koji će vas zagrijati, nasmijati i zabaviti, drugim riječima donose vam pravo malo blagdansko čudo!

Jedna od najznačajnijih atrakcija ovogodišnjeg Adventa su zabavni glazbeno-scenski spektakli. Posjetitelji će imati priliku uživati u brojnim nastupima različitih glazbenih sastava kao što su New Casino, TS Prim, Zodiac band, Vertigo band, TS Zrin te TS Podrumari. Ovaj glazbeni program garantira da će svi pronaći nešto po svom ukusu.

Za ljubitelje klizanja, tu je novo eko klizalište koje će pružiti neizmjernu radost svima koji vole klizanje pod zvijezdama. Ova ekološki osviještena atrakcija dodatno će obogatiti čaroliju Adventa u Termama Sveti Martin, dok gastro ljubitelji neće ostati razočarani jer će im tradicionalna gastro ponuda zasigurno dobro sjesti. Međimurje je poznato po bogatoj kulinarskoj tradiciji, a posjetitelji će imati priliku uživati u autentičnim specijalitetima i blagdanskim poslasticama.

Smijeh će odjekivati Termama Sveti Martin jer su u programu i stand-up nastupi. Vlatko Štampar i Goran Vinčić osigurat će dozu humora koja će razveseliti i najozbiljnija lica.

Dječji animacijski program i snijeg stvaraju poseban doživljaj za najmlađe. Dječji vrtić Smješko organizirati će sa svojim mališanima pravu dječju poslasticu, dok će Svetomartinske mažoretkinje uprizoriti bajkoviti doživljaj za sve generacije.

Točan program sa satnicama potražite u nastavku ili na Web stranicama Terma Sveti Martin. Sav program biti će fokusiran na prostor ispred i oko Puba Potkove, a sve posjetitelje očekuje i besplatan parking.

(Saša Vugrinec)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja