Međimurje Press
Najave

DAN ŽENA U SELNICI

Program povodom međunarodnog Dana žena održat će se u petak, 8. ožujka, u dvorani Doma kulture – stara škola u Selnici s početkom u 19 sati.

Nastupaju: Martina Sabljak – Krunoslav Lajtman – Mladen Magdalenić / vokal i violina / gitara / saksofon / klavijature
Martina Sabljak je varaždinska glazbenica koja pjeva i svira violinu, te predaje violinu i pjevanje u privatnoj glazbenoj školi Suita, te svira i pjeva na vjenčanjima i drugim događajima, a zajedno s Krunoslavom nastupa od 2019. godine. Završila je novinarstvo i odnose s javnošću, ali glazba joj je na prvom mjestu, te mnogo sudjeluje i u duhovnim glazbenim žanrovima, osim što izvodi klasiku, jazz, starogradske pjesme, bossa novu. S autorskom duhovnom pjesmom „Milosti“ osvojila je nagradu u kategoriji najboljeg teksta na duhovnom festivalu u Zadru 2015. godine.
Krunoslav Lajtman međimurski je multi-intrumentalist kojeg možete vidjeti s gitarom, saksofonom ili pak na klaviru. Član je međimurskog benda Vulkan, te je profesor glazbene kulture. Unazad nekoliko godina surađuje s Martinom na zajedničkim glazbenim projektima, vjenčanjima, gažerskim svirkama, muzejima, sportskim događajima, sajmovima, domjencima. Iza sebe ima dva glazbena albuma; „Nokturno“ i „Herbarija“. Zajedno s Martinom napravio je dva glazbena spota za obrade pjesme poput „Shallow“ i „Sve dok sanjaš“.
Najviše se vole dobro zabaviti i opustiti dok izvode starogradske balade, bossa novu, malo jazz-a, popularne filmske glazbe.
Od nedavno im se pridružio i treći član, klavirist prof. Mladen Magdalenić, također iz Međimurja koji svira i za poznatog međimurskog pjevača Žigu, te predaje klavir u privatnoj glazbenoj školi Suita u Čakovcu, kao i njegova kolegica Martina, te zajedno kao trio rade ono što najviše vole – bezvremensku glazbu koju žele „pretočiti“ njima dragoj publici.
ULAZ JE SLOBODAN! VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!!
Općina Selnica

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja