Međimurje Press
Grad PrelogUdruge

Otvoreni novi prostori Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade “Tigrovi”

U svoje su prostore uselili, u petak 7. lipnja, članovi Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade “Tigrovi” – Podružnica Međimurske županije.

Novi su prostori otvoreni u Cirkovljanu, na adresi Trg svetog Lovre 1, a prostori su uređeni uz veliku financijsku pomoć Grada Preloga, članova Udruge te brojnih sponozora. Prostor je otvoren nakon šest godina postojanja ove Udruge, a nove je prostore blagoslovio župni vikar Župe sv. Jakoba ap.st. u Prelogu Dominik Cestar.

Sve su pozdravili predsjednik i tajnik Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade “Tigrovi” – Podružnica Međimurske županije Alojz Fleten i Franjo Kemec te saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, uz predsjednika Gradskog vijeća Đuru Ujlakija.

Braniteljska udruga „Tigrovi“ u Međimurskoj je županiji osnovana 2018. godine, a njezini su pripadnici, zajedno s Varaždincima, danas podupirućim članovima, sudjelovali i u oslobađanju Konavla i Dubrovačkog primorja. Danas broje oko 55 članova, od čega oko 40 članova i 15-ak podpirućih članova, a sudjeluju na raznim manifestacijama, druženjima i izletima za članove i njihove obitelji.

Foto: Studio M

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja