Međimurje Press
Grad Prelog

Radionica financijske pismenosti sa Tonijem Milunom

Za učenike srednjih škola, kao i za sve zainteresirane, Grad Prelog je, u utorak 27. veljače, organizirao zanimljivu radionicu financijske pismenosti, koju je održao nagrađivani profesor matematike i sveučilišni specijalist ekonomije Toni Milun.

Na radionici pod nazivom „Obogati se znanjem“, tako se pokušalo odgovoriti na brojna pitanja poput: kako trošiti manje/pametnije, kako zarađivati više te kako uložiti razliku da ostvarimo što veći prinos, uz što manji rizik. Toni Milun predavač je na Visokom učilištu Algebra. Autor je projekata “Where maths is fun” za koji je snimio oko 2000 obrazovnih videa iz matematike i “S Milunom do milijuna” koji je namijenjen financijskoj edukaciji građana.

Za svoj doprinos obrazovanju iz područja matematike dobio je nagradu Ponos Hrvatske, a iz područja financija priznanje Akademije Zagrebačke burze. Dva puta je nominiran za Večernjakovu ružu, a prošle godine je bio nominiran i za nagradu Grand Prix-a Hrvatske udruge za odnose s javnošću u kategoriji Komunikatora godine. Radionica je održana u ispunjenom prostoru Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja