Međimurje Press
Grad Prelog

Stiže Dravos, prvo priločko pivo!

Turistička zajednica Grada Preloga i Grad Prelog, u suradnji sa craft Pivovarom Međimurski Lepi Dečki, predstavit će u subotu, 11. studenog prvo priločko pivo, pilsner naziva Dravos. Inicijativa za prvo priločko pivo stigla je suradnjom Međimurskih lepih dečki i Knjižnice i čitaonice Grada Preloga, čija će ravnateljica Maja Lesinger o imenu Dravos reći sljedeće: „Dravos je personifikacija rijeke Drave, sličan vodenjaku, koju su koristili Rimljani. Kako bi se smirili dravski duhovi, u rijeku su se nekad ulijevali pivo ili vino pa nam se ovaj naziv učinio pogodnim“.

Turistička zajednica, zajedno sa Pivovarom Međimurski lepi dečki, poziva u subotu, 11. studenog, od 10 do 12 sati na Tržnicu Prelog, gdje će se Dravos moći i kušati. Istoga dana, od 12 do 13 sati, pripremljen je i happy hour, u ugostiteljskim objektima na području Grada Preloga, u čijoj će se ponudi Dravos svakodnevno naći. Tako ćete u tom vremenu, Dravos moći besplatno probati u Prelogu u Caffe baru Art, Caffe baru Forum, Hotelu Panorama, Trattorii Rossa, Gradskoj kavani Lovac, City baru, Marini Prelog, Tree Hill caffe baru te Caffe baru Rok u Draškovcu. Upoznajte u subotu Dravos i zavolite prvo priločko pivo.

Druženje na Tržnici Prelog u subotu, 11. studenog, od 10 do 12 sati, happy hour od 12 do 13 sati u ugostiteljskim objektima Preloga!

Željko Sokač

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja