Blic vijesti

DOGAĐAJI U MEĐIMURJU 18.SVIBNJA 2017.

Međunarodni susret udruga-klubova umirovljenika policije iz Mađarske, Slovenije i Hrvatske.

Susret će započeti u četvrtak, 18. svibnja 2017. godine, u 10:00 sati ispred Centra za kulturu Čakovec gdje se prvo polažu vijenci na spomenik Nikole Zrinskog, a zatim se pale svijeće ispred spomen zida poginulim hrvatskim braniteljima. Program se nastavlja u atriju Starog grada gdje će se skupu obratiti gradonačelnik  grada Čakovca Stjepan Kovač, načelnik PU Međimurske Krunoslav Gosarić i predsjednik Udruge umirovljenika u8nutarnjih poslova Čakovec Dragutin Bajsić, domaćin susreta.

**************

Posjet Ahsley Colburn

18. svibnja 2017. godine, u prostorima Turističke zajednice grada Čakovca (Ulica Kralja Tomislava 1), s početkom u 13:00 sati, održat će se konferencija za novinare povodom snimanja video vodiča Čakovca. Naime, poznata video blogerica i snimateljica, dobitnica nagrade EMMY Ashley Colburn, snima film o najljepšim hrvatskim turističkim gradovima, a od kontinentalnih destinacijama uz Zagreb, odabrala je upravo Čakovec. Pored gđe. Colburn, na konferenciji će govoriti i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač.

***************

Prometna problematika

18. 5. 2017, s početkom u 17,30 sati na rotor kod Savske Vesi. Tema: Prometna problematika. Tom prilikom izjave za medije će dati direktor Hrvatskih cesta, Josip Škorić i predsjednik ŽO HDZ MŽ, te kandidat za međimurskog župana, Darko Horvat.

***************

Međimurska županija-prijatelj djece

18. svibnja 2017. godine, u 11:00 sati u Međimurskoj županiji, upriličit će sesvečano potpisivanje Sporazuma o podršci i partnerstvu na provedbi projekta „Međimurska županija – prijatelj djece“.

***************

Regionalni park MURA-DRAVA

18.svibnja 2017. godine od 10:30 do 12:00 sati u sobi za sastanke na adresi Aleksandra Schulteissa 19 (barake), Čakovec, u sklopu projekta „Šumska staništa i bioraznolikost Regionalnog parka Mura-Drava“ koji je financiran od Global Greengrants Fund, Zaštitarsko-ekološka organizacija Nobilis organizira Okrugli stol za dionike koji izravno ili neizravno koriste prirodne resurse u ili oko područja Regionalnog parka Mura-Drava s naglaskom na šume i šumska staništa.

*****************

Radionica CSSU-a

Radionica Nove tehnologije u radu s djecom i mladima predavačice mr. sc. Alke Stropnik, više knjižničarke. Radionici će prisustvovati većinom, ali ne i isključivo, školski knjižničari kojima će ona i najviše koristiti u radu s njihovim mladim korisnicima.  Radionica se održava u četvrtak, 18. svibnja 2017. s početkom u 10,00 sati u novim prostorima Dječjeg odjela Knjižnice”Nikola Zrinski” Čakovec, Trg Republike 5, bivši Časnički dom, prvi kat, konferencijska dvorana.

*****************

Teniski klub Prelog

Otvorenje novih teniskih terena, koje će se održati 18. svibnja 2017. godine (četvrtak), u 19,00 sati  na lokaciji Tenis kluba Prelog.

(v.k.)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*