Međimurje Press
Najave

Koncert učenika Glazbene škole Varaždin!

Učenici Glazbene škole u Varaždinu posljednji su puta nastupali uz Varaždinski komorni orkestar na Varaždinskim baroknim večerima, a ove će se srijede moći predstaviti zainteresiranoj publici u Glazbenoj školi u Varaždinu i to ponovno uz podršku Varaždinskog komornog orkestra.

Na koncertu će biti zastupljeni gotovo svi odjeli Škole, a mladi umjetnici osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja već s nestrpljenjem očekuju ovaj nastup. Učenici svake godine imaju priliku nastupati na kraju Varaždinskih baroknih večeri uz glazbenike Varaždinskog komornog orkestra na kojem izvode stilski određen repertoar, dok je na ovom nadolazećem koncertu biranje skladbe prepušteno odabiru mentora i učenika što učenicima pričinjava izrazito veselje. „Nastupiti uz orkestar poseban je užitak i zasigurno događaj koji se pamti za cijeli život te mi je iznimno zadovoljstvo da ćemo i ovog puta biti u mogućnosti pružiti učenicima priliku za nastup“, istaknuo je ravnatelj Glazbene škole u Varaždinu Davor Matačić

Stoga ne propustite priliku uživati u nastupu mladih talenta u srijedu 01. lipnja 2022. godine u Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole u Varaždinu s početkom u 20.00 sati.

Sanja Buhin

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja