Međimurje Press
Najave

U Prelogu do 16. veljače 2022.

DOM KULTURE – FILMSKI PROGRAM

  • 12. i 13.2.2022., SUBOTA I NEDJELJA U 17 SATI
  • Petar Zecimir: Skok u avanturu (Peter Rabbit 2: The Runaway)

Animirani, komedija, avantura; Uloge/Glasovi: Luka Bulić, Doris Pinčić, Slavko Sobin, Dušan Bućan, Tihana Lazović

Neko vrijeme je prošlo otkako su Petar Zecimir i Tomica zakopali ratnu sjekiru, barem prividno. Biba, Tomica i zečevi osnovali su improviziranu obitelj ali unatoč svim nastojanjima, Petar nikako da se riješi svoje nevaljale reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vlastitog vrta, Zecimir otkriva cijeli novi svijet u kojemu se njegovi nestašluci cijene. Ali u trenutku kada njegova obitelj odluči sve riskirati kako bi ga pronašla, Petar mora odlučiti kakav zec želi biti.

  • 12. i 13.2.2022., SUBOTA I NEDJELJA U 19 SATI
  • Ti si taj (Marry Me) )

Romantična komedija; Uloge: Jennifer Lopez, John Bradley, Maluma, Owen Wilson, Sarah Silverman

Najseksi slavni par na svijetu Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi. Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na taj su koncert odvukle kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Njezin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa. 

DOGAĐANJA 

  • 12.2.2022., SUBOTA OD 15 SATI, POLARNA KROS LIGA 

Nakon godinu dana pauze zbog korona krize starta jubilarna 10. po redu Polarna liga Prelog, u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog. Ovo natjecanje je idealna prilika za održavanje i podizanje kondicije za sljedeću biciklističku ili trkačku sezonu. Trči se uz akumulacijsko jezero HE Dubrava, naizmjenično jedno kolo po asfaltu na nasipu, a drugo po šljunku pored nasipa. Organizator zadržava pravo promjene podloge trčanja prema trenutnim vremenskim prilikama, tj. neprilikama.

START I CILJ: Prelog, kod mostića na nasip akumulacijskog jezera HE Dubrava; preko puta DG Sporta. 

DATUMI ODRŽAVANJA: 10 zimskih SUBOTA u prosincu 2021, siječnju i veljači 2022.

  1. kolo – 12.02.2022.
  2. kolo – 19.02.2022. *

* zadnje revijalno kolo + druženje + proglašenje (ne boduje se)

(žs)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja